!!! Spoiler !!! - Teorie ve světe ASoIaF - POUZE KNIHY

upraveno 12. června 2020 v Spekulace
11112141617243

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 16. července 2012
    V Santa Fe žije i další můj oblíbený autor - David Morrell. Na tom městě asi fakt něco bude :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Tohle je tradiční spisovatel thrillerů. Ti hlavní většinou přežijí. Ale s násilím a hojnou účastí smrti problém nemá.
  • upraveno 16. července 2012
  • upraveno 16. července 2012
    Já si nemyslím, že by byl Jon dítě Rhaegara a Lyanny, protože Targaryeni jsou většinou blonďáci, ať mají jakoukoliv partnerku/partnera. Elia byla taky tmavovlasá a ten Aegon by měl být blonďák (pokud se zase neobarví na modro). A v Západozemí je ta barva vlasů docela důležitá, tak vlastně Ned i Jon Arryn přišli na Jaimeho bastardy. Pokud si teda Lord velitel Noční hlíkdy nebraví vlasy..
    A nejlepší je stejně Stannis s jeho „The Iron Throne is mine by Right“. Což je vlastně pravda. Jeho brácha nebyl žádnej uchvatitel, udělal to podobným způsobem jako Aegon Dobyvatel, takže ať se jde falešnej/pravej Aegon i Dany vycpat. Na železnej trůn patří Stannis, kterej taky jako jedinej vyjel na pomoc tomu ke Zdi jako pravý ochránce říše :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 17. července 2012
    JohnyC má naprostou pravdu. Ať žije jediný pravý král Stannis Baratheon!
  • upraveno 17. července 2012
    JohnyC: Nikdo tě nenutí tomu věřit. Pokud chceš, můžes tu hromadu náznaků, co v knížce jsou, ignorovat... :-)
    S těma vlasama ale nemáš pravdu, u páru Targaryen + někdo jiný je to spíš 50:50. Aegor Rivers, syn Aegona IV. a Barby Bracken, měl černé vlasy. Stejně jako Bealor Breakspear, syn Daerona II. a Myriah Martell, měl černé vlasy a tmavé oči. Dcera Rhaegara a Eliy, Rhaenys, měla údajně také barvy Martellů.

Pár Targaryen + Stark klidně může mít tmavovlasé děti. A hlavně se to Georgovi tzv. hodilo do krámu, kdyby Jona napsal se stříbrnými vlasy, tak je to všem hned jasné.
    Děti bývají často po strýcích a tetách, tak se to GRRM opravdu hodilo do krámů a Jonovi rodiče mohou být kdokoliv, kdo ho zrovna napadne, pokud jeden z nich bude Stark. :-)
    ad Bili Chodci .. moje teorie je, ze je ovlada nejakej "super"menic ... kdyz muze prumerny menic ovladat zvirata, lepsi menic i nekolik zvirat, tak proc by nejakej echt-typek nemohl ovladat mrtvoly, stovky mrtvol ?? A jeho respekt k carostromum atd .. .. je vynuceny ... vsak ho tam vyskolili .. byt pozdeji presel na "temnou stranu sily" :-)) , nejake zasady respektovat musi .. presneji nedokaze je prekonat

PS .. neberte tu teorii moc vazne .. jen me to napadlo :-)
    Ak by sme to brali tak, že Aerysova žen aj tak zomrie pri pôrode Dany
    Osmiletý Viserys regentem jednoročního Aegona? No potěš koště. :D

Edit: ups, ubrala jsem Viserysovi pár let. Ale pořád je to absurdní představa. :-)
    A navíc zapomínáte na Rhaenys, která je dědičkou Aegona.
    Nie je zbytočné debatovať o tom, kto je dedič? Tak či tak trón získa ten, kto bude mať KL a nie ten, kto bude mať nárok(aj keď najväčšiu šancu má momentálne Aegon, ktorý má najväčší nárok).
    Anglachel: To záleží na definici slova zbytečné. už roky tu debatujeme o neexistujících lidech v neexistující zemi (ačkoliv já o tom trochu pochybuju, GRRM je buď génius, nebo šílenec, vždyť on má ten svět vychytaný do takových podrobností, že Dornové z Rhoyne používají jména Gerin podle svého dávného krále, což se dozvíme o tři knížky později... Jako něco se v hlavě udržet dá, ale tohle celé?)
    Já znám jen jednoho krále a tím je Král Severu - Stark. V současné době to bude asi Tony Stark :D
    Povedzme si to otvorene najlepšie by bolo roztaviť ten trón a nech sa kaďý hrá na svojom piesočku
    Já myslím, že hodně věcí Mistr vymýšlí dodatečně. V sedmdesáti bych chtěla mít mozek, co pojme Píseň se vším všudy. Jestli na to nemá nějakého asistenta, co mu pomáhá třídit informace, nebo nechodí na wiki, tak je fakt machr.
    V Simpsonovcoch to vyriešili, každý dostal vlastný Železný trón a bolo :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.