Mimochodem, rozhodně Martinovi nezávidím... Měsíc práce a délkově (jak kdosi komentoval) to odpovídá jedné Martinově kapitole... a teď si představit, že bych měl psát rychleji? Nemožné. Dlohodobě? Vražedné. Jo... a nevíte náhodou o nějakém elegantním způsobu, jak převádět mluvenou řeč do textu? Nejdéle času jsem trávil klepáním do klávesnice a trochu to brzdilo... :o)
Chtěl bych poděkovat všem, kdo se povídkové soutěže jakkoliv zúčastnili, ať již jako autoři, čtenáři, hodnotitelé nebo organizátoři. Bylo to bezva. Speciálně bych chtěl poděkovat těm, kterým se líbil můj výtvor. ;-)
Jedna soutěž skončila, druhá začíná. Další kolo povídkové soutěže je za dveřmi. Prázdniny jsou ideální doba na to, abychom si přečetli něco zajímavého! Nové téma bude vyhlášeno po víkendu, těším se na hojnou účast! :-)
Sice je to už s křížkem po funuse, protože jsem povídky dočetla až teď, ale kdybych hlasovala, tak volím tohle pořadí: 1. povídka č. 5 2. povídka č. 7 3. povídka č. 15 4. povídka č. 9 5. povídka č. 3
Tak jsem konečně tak nějak dočetla všecky komenty u povídek a tady a můžu konečně reagovat na hodnocení :). Gratuluji heavymu za první místo. Ta povídka je skutečně skvělá a hned při jejím čtení mi bylo jasné, že se umístí na předních pozicích. Má všecko, co má správná (zajímavá) povídka obsahovat, aby nás vtáhla do děje a "něco" nám zanechala. To se myslím povedlo, protože už během hodnocení k ní bylo asi nejvíc komentářů, což vypovídá o tom, že není přehlédnutelná. :) Samozřejmě gratuluji i ostatním, bylo to nesmírně těžké hodnocení, protože všechny povídky byly skvělé. Jedny vtipné, druhé smutné, třetí akční, čtvrté romantické, prostě od každého něco. A ještě bych ráda složila velikou poklonu, jak všem zúčastněným, tak i iniciátorům, a prostě všem, kdo do tohohle tak nějak zasáhli, protože si nepamatuji žádnou jinou povídkovou/básničkovou soutěž, kde by všechna přihlášená díla a dílka byla na takovéhle úrovni.
A tenhle komentář ke své povídce bych zapomenul okomentovat: 15: "nápad s trojčaty je originální, nečekaný..." No a přitom to tam profláknu hned v první kapitole, tak jaká nečekanost... :o)
U mě to trojčata naopak trochu pohřbily. Ještě v polovině jsi u mě soupeřil o první místo :) A při zpětném čtení diskuze mě pobavilo jak jsi argumentoval sám se sebou.
Komentáře
Jo... a nevíte náhodou o nějakém elegantním způsobu, jak převádět mluvenou řeč do textu? Nejdéle času jsem trávil klepáním do klávesnice a trochu to brzdilo... :o)
Speciálně bych chtěl poděkovat těm, kterým se líbil můj výtvor. ;-)
Jedna soutěž skončila, druhá začíná.
Další kolo povídkové soutěže je za dveřmi. Prázdniny jsou ideální doba na to, abychom si přečetli něco zajímavého! Nové téma bude vyhlášeno po víkendu, těším se na hojnou účast! :-)
1. povídka č. 5
2. povídka č. 7
3. povídka č. 15
4. povídka č. 9
5. povídka č. 3
Gratuluji heavymu za první místo. Ta povídka je skutečně skvělá a hned při jejím čtení mi bylo jasné, že se umístí na předních pozicích. Má všecko, co má správná (zajímavá) povídka obsahovat, aby nás vtáhla do děje a "něco" nám zanechala. To se myslím povedlo, protože už během hodnocení k ní bylo asi nejvíc komentářů, což vypovídá o tom, že není přehlédnutelná. :)
Samozřejmě gratuluji i ostatním, bylo to nesmírně těžké hodnocení, protože všechny povídky byly skvělé. Jedny vtipné, druhé smutné, třetí akční, čtvrté romantické, prostě od každého něco.
A ještě bych ráda složila velikou poklonu, jak všem zúčastněným, tak i iniciátorům, a prostě všem, kdo do tohohle tak nějak zasáhli, protože si nepamatuji žádnou jinou povídkovou/básničkovou soutěž, kde by všechna přihlášená díla a dílka byla na takovéhle úrovni.
Už se těším na další soutěž :).
15: "nápad s trojčaty je originální, nečekaný..."
No a přitom to tam profláknu hned v první kapitole, tak jaká nečekanost... :o)
A při zpětném čtení diskuze mě pobavilo jak jsi argumentoval sám se sebou.