Môj skromný názor- páči sa mi to ako celkom, humor, pekné vykreslenie postáv a na môj vkus mi išla aj romantika. Dva zvraty? Tlieskam autorke (toto musela písať šikovná osôbka ženského pohlavia /ak by náhodou nejaký pán, ospravedlňujem sa :D, aj majster tesár sa sekne/) dva zvraty, trochu tajomna, zase you know nothing Snow (krásne premostenie na milovanú Y., ktorá vesela ľudský charakter posúdiť dobre ;) ) Jediné čo mi vadilo je vykreslenie niektorých postáv. Ono, to len z môjho hľadiska, mám v hlave inak sformovanú Lyanu, Roberta, vlastne celú tlupu vnímam trošku inak. ČIže moje mínus nie je mínus, len skromné konštatovanie, že ja si ich všetkých robím podľa vlastného obrazu ;) Opakujem, autorke tlieskam, pekná poviedka :)
2 Krisa: How My Father Met My Mother :) - Pic kozu do vazu. 2 Nevada: Protože mu Howland Reed řekl, že je synem Lyanny a Rhaegara. - Jo, trochu mi uniklo... V tom případě bych si býval rýpnul to toho, od kdy se jméno královské rodiny používá bastardem na základě informace agentury JPP (Jedna Paní Povídala)? :o)
Trochu zapoj fantazii. Jako potomka dračího prince ho asi Daenerys legitimizovala, aby si ho mohla vzít, ne? :)) Aneb - moc to řešíš. Prostě si tady autor/autorka moc hezky pohrál/a s nejrozšířenější teorií, že Jon je synem Rhaegara a druhou hlavou draka z proroctví ;)
tak to je masakr .. MASAKR .. v tom dobrym slova smyslu ... kdyz jsem to zacal cist, byl jsem hodne neduverivej .. ale ted ? dobre, mozna bych zmenil nejaky sluvko, spc na zacatku, ale na konci jsem to hltal jak kdybych 5 dni nejedl ... pecka .. at to psal kdokoliv, tohle by si mozna zaslouzilo prelozit a poslat "nejvyssimu" .... za me 1****
Výborný, smekám. Jen, možná se mi to s něčím plete, ale při vyhlašování Královny krásy a lásky nebyla Lyanna přítomná , a Rhaegar ji tudíž "korunoval" v nepřítomnosti ne? Nemůžu říct kde se to psalo nebo kdo to říkal, ale mám takový pocit, že jsem to někde četl (a vzhledem k tomu, že Tanec jsem dočetl pět dní zpátky tak asi v něm:))
Pokusím se postupně zareagovat na všechny příspěvky, které se týkaly povídky, a dám nahlédnout i do zákulisí tvůrčího procesu. :-) Ale až asi během víkendu, mám toho teď nad hlavu.
Komentáře
Jediné čo mi vadilo je vykreslenie niektorých postáv. Ono, to len z môjho hľadiska, mám v hlave inak sformovanú Lyanu, Roberta, vlastne celú tlupu vnímam trošku inak. ČIže moje mínus nie je mínus, len skromné konštatovanie, že ja si ich všetkých robím podľa vlastného obrazu ;)
Opakujem, autorke tlieskam, pekná poviedka :)
2 Nevada: Protože mu Howland Reed řekl, že je synem Lyanny a Rhaegara. - Jo, trochu mi uniklo... V tom případě bych si býval rýpnul to toho, od kdy se jméno královské rodiny používá bastardem na základě informace agentury JPP (Jedna Paní Povídala)? :o)
Aneb - moc to řešíš. Prostě si tady autor/autorka moc hezky pohrál/a s nejrozšířenější teorií, že Jon je synem Rhaegara a druhou hlavou draka z proroctví ;)
Jen, možná se mi to s něčím plete, ale při vyhlašování Královny krásy a lásky nebyla Lyanna přítomná , a Rhaegar ji tudíž "korunoval" v nepřítomnosti ne? Nemůžu říct kde se to psalo nebo kdo to říkal, ale mám takový pocit, že jsem to někde četl (a vzhledem k tomu, že Tanec jsem dočetl pět dní zpátky tak asi v něm:))
Ale až asi během víkendu, mám toho teď nad hlavu.