Povídka č. 5

upraveno 25. října 2012 v Povídky
2

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 25. června 2012
  • upraveno 25. června 2012
    Môj skromný názor- páči sa mi to ako celkom, humor, pekné vykreslenie postáv a na môj vkus mi išla aj romantika. Dva zvraty? Tlieskam autorke (toto musela písať šikovná osôbka ženského pohlavia /ak by náhodou nejaký pán, ospravedlňujem sa :D, aj majster tesár sa sekne/) dva zvraty, trochu tajomna, zase you know nothing Snow (krásne premostenie na milovanú Y., ktorá vesela ľudský charakter posúdiť dobre ;) )
    Jediné čo mi vadilo je vykreslenie niektorých postáv. Ono, to len z môjho hľadiska, mám v hlave inak sformovanú Lyanu, Roberta, vlastne celú tlupu vnímam trošku inak. ČIže moje mínus nie je mínus, len skromné konštatovanie, že ja si ich všetkých robím podľa vlastného obrazu ;)
    Opakujem, autorke tlieskam, pekná poviedka :)
  • JayJay
    upraveno 27. června 2012
  • JayJay
    upraveno 27. června 2012
    2 Krisa: How My Father Met My Mother :) - Pic kozu do vazu.
    2 Nevada: Protože mu Howland Reed řekl, že je synem Lyanny a Rhaegara. - Jo, trochu mi uniklo... V tom případě bych si býval rýpnul to toho, od kdy se jméno královské rodiny používá bastardem na základě informace agentury JPP (Jedna Paní Povídala)? :o)
    upraveno 27. června 2012
    Trochu zapoj fantazii. Jako potomka dračího prince ho asi Daenerys legitimizovala, aby si ho mohla vzít, ne? :))
    Aneb - moc to řešíš. Prostě si tady autor/autorka moc hezky pohrál/a s nejrozšířenější teorií, že Jon je synem Rhaegara a druhou hlavou draka z proroctví ;)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 27. června 2012
    Jay: Nevím, co znamená "Pic kozu do vazu"
  • JayJay
    upraveno 28. června 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 28. června 2012
    upraveno 28. června 2012
    Aha, já raději trefuji do černého - mám zvířátka ráda a nepředpokládám, že by se koze nějaké picání do vazu líbilo.
    upraveno 28. června 2012
    To nesmíš brát tak doslovně, když se říká, že se něco podojilo, taky nikdo nedojí...
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 28. června 2012
    Na povídky moc nejsem, ale tohle u mě jasně vyhrálo :-)
  • JayJay
    upraveno 29. června 2012
    upraveno 29. června 2012
  • upraveno 3. července 2012
    tak to je masakr .. MASAKR .. v tom dobrym slova smyslu ... kdyz jsem to zacal cist, byl jsem hodne neduverivej .. ale ted ? dobre, mozna bych zmenil nejaky sluvko, spc na zacatku, ale na konci jsem to hltal jak kdybych 5 dni nejedl ... pecka .. at to psal kdokoliv, tohle by si mozna zaslouzilo prelozit a poslat "nejvyssimu" .... za me 1****
  • upraveno 9. července 2012
    Výborný, smekám.
    Jen, možná se mi to s něčím plete, ale při vyhlašování Královny krásy a lásky nebyla Lyanna přítomná , a Rhaegar ji tudíž "korunoval" v nepřítomnosti ne? Nemůžu říct kde se to psalo nebo kdo to říkal, ale mám takový pocit, že jsem to někde četl (a vzhledem k tomu, že Tanec jsem dočetl pět dní zpátky tak asi v něm:))
  • upraveno 9. července 2012
  • upraveno 13. července 2012
    Pokusím se postupně zareagovat na všechny příspěvky, které se týkaly povídky, a dám nahlédnout i do zákulisí tvůrčího procesu. :-)
    Ale až asi během víkendu, mám toho teď nad hlavu.
    Promiňte, že píšu v utajení. :-)
    upraveno 13. července 2012
    To bylo pěkně schizofrenní :))
    upraveno 14. července 2012
    Nebo vybuchující atomovku, to by bylo příhodnější :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 14. července 2012
  • upraveno 14. července 2012
    Až tak? :-))
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.