Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
1606163656669

Komentáře

• upraveno 10. července 2012
    Tak tohle není Ramsay ani za nic. :D Edmure tak možná ale představoval jsem si ho jinak.
  • upraveno 10. července 2012
  • upraveno 11. července 2012
    sveva: JJ, McGinley by byl dobrej Edmure, i když v porovnání se sestrama by byl hodně mladej.
  • upraveno 11. července 2012
    svoa: tj, to je pravda, vedle Michelle Failey by vypadal dost mladě. I když Cat a Lysa jsou starší než Edmure, ne?
    Ještě mě napadl Berric Dondarion...
  • upraveno 13. července 2012
    Tak Královna trnů nevypadá vůbec špatně, doufám, že bude dobrá herečka. (A hlavně jsem ráda, že ji nevynechali.)
    A k tomu týpkovi z videa- co to tam plácal? Mě to celé připadalo jako Ramsay, nemůžu si pomoct. Já sama Ramsaye vidím jako mladého Trenta Reznora, ale s tímhle bych se asi smířila...
    Maggie Smith nebude? :-( Aspoň, že Ollena bude.
    Královna Trnů vypadá dobře :-)
    Jsem ráda, že Ollena nebude Maggie Smith. Mám ji zařazenou jako kladnou postavu, ne jako manipulativní mršku. Diana vypadá dobře. I když by Linda Marlowe byla lepší (ta TO má fakt v očích! :D)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 13. července 2012
    Dokoukala jsem Womb a Perfect sense a musím říct... chci, aby Eva Green hrála Selyse!!!
    Kolikokoli: Ehm, neříkala o ní náhodou Melisandra v druhé sérii, že je "ugly"? :-)
    sveva: Arya má být taky koňská tvář a Massie teda zas tak ošklivá není. Řekla bych, že Mel tím chtěla říct, že je Selyse suchá lípa, ne že je nějaká ošklivka Betty.

Khadgar: Jo, v Perfect Sense zas tak nezářila, ale ve Womb byla správnej psychouš. Myslím, že by "Selyse posedlou Rudým bohem" zahrála dost dobře.
    Tak má trochu větší ouška Evka :)
    Tobias Menzies! Ano, ano, ano! Sice to není můj vysněný Edmure, ale já toho herce zbožňuju!

On je Obrozhouba taky ohněm políbený?!
    Tak už je jasné, že Jojena budu neskutečně "žrát".. :D
    edit: koukám, že Thomas Brodie-Sangster je ročník 1990. To Jojena teda pěkně postaršili.. :O

Lady Thaeresa: přesně! Edmura si v seriálu užiju. :-))
    Astaldeo: To je jedno. Je to Nor, a to mi ke štěstí stačí.
    A ještě třešnička na dortu:
    třetí série se začne vysílat 31.3.2013!
    No tak jak jsem viděl Jožina tak ho asi budu zežeru jako ovesnou kaši :D Nesedne mě tam ten herec vůbec, a říkám si proč obsadily Orla když tam hned umře a ještě Mackenziem :D Čekal jsem nějaké větší jméno. Sean Bean za první serii asi bylo na pár serii dopředu dost, až na Crooka kterej je známej z pirátů si podle jmen nikoho nevybavuju.
    Moc se mi líbí obsazení: Blackfish (geniální), Tormund, Shireen, Edmure (Tobias byl v Římě výbornej), Jojen (i když ten klučina od dob Lásky nebeský dost vyrostl), Meera (nevím proč, ale vždycky jsem si jí představovala s kudrnatýma vlasama)... ostatní neznám, takže si počkám, jak se vybarví.

A Orell podle mě zastane i roli Varamyra.
  • upraveno 14. července 2012
    Mám velikou radost z Missandei, Natálku jsem žrala už při jejím štěku v Misfits. Jsem zvědavá na Berica a Černou rybu.

btw: [Oliana] mě překvapila, vždycky jsem to četla normálně [Olena] :D.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 14. července 2012
    Wau, to je teda nálož.
    Tormund bude mega hustéééj
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Edmure zklamání a velké.
    Meera se mi celkem líbí, u Jojena z toho mám rozporuplné pocity.
    Proboha proč Orell?!
    Herci se mi líbí (Anguy, Edmure a Selyse jsou úžasní :D), ale u Jojena si nejsem jistý. Orell mě překvapil, no nevím... Nakonec mi tam akorát chybí postavy jako Mance, Val... a můj oblíbený Oberyn :/ :D EDIT: jo a ještě např. Daario. je jich hodně :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Na Oberyna je ještě brzo. Ten bude až ve čtvrté sérii. Osobně tipuju, že odsunou i Daaria.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.