Tak Královna trnů nevypadá vůbec špatně, doufám, že bude dobrá herečka. (A hlavně jsem ráda, že ji nevynechali.) A k tomu týpkovi z videa- co to tam plácal? Mě to celé připadalo jako Ramsay, nemůžu si pomoct. Já sama Ramsaye vidím jako mladého Trenta Reznora, ale s tímhle bych se asi smířila...
Jsem ráda, že Ollena nebude Maggie Smith. Mám ji zařazenou jako kladnou postavu, ne jako manipulativní mršku. Diana vypadá dobře. I když by Linda Marlowe byla lepší (ta TO má fakt v očích! :D)
sveva: Arya má být taky koňská tvář a Massie teda zas tak ošklivá není. Řekla bych, že Mel tím chtěla říct, že je Selyse suchá lípa, ne že je nějaká ošklivka Betty.
Khadgar: Jo, v Perfect Sense zas tak nezářila, ale ve Womb byla správnej psychouš. Myslím, že by "Selyse posedlou Rudým bohem" zahrála dost dobře.
No tak jak jsem viděl Jožina tak ho asi budu zežeru jako ovesnou kaši :D Nesedne mě tam ten herec vůbec, a říkám si proč obsadily Orla když tam hned umře a ještě Mackenziem :D Čekal jsem nějaké větší jméno. Sean Bean za první serii asi bylo na pár serii dopředu dost, až na Crooka kterej je známej z pirátů si podle jmen nikoho nevybavuju.
Moc se mi líbí obsazení: Blackfish (geniální), Tormund, Shireen, Edmure (Tobias byl v Římě výbornej), Jojen (i když ten klučina od dob Lásky nebeský dost vyrostl), Meera (nevím proč, ale vždycky jsem si jí představovala s kudrnatýma vlasama)... ostatní neznám, takže si počkám, jak se vybarví.
Herci se mi líbí (Anguy, Edmure a Selyse jsou úžasní :D), ale u Jojena si nejsem jistý. Orell mě překvapil, no nevím... Nakonec mi tam akorát chybí postavy jako Mance, Val... a můj oblíbený Oberyn :/ :D EDIT: jo a ještě např. Daario. je jich hodně :D
Komentáře
Ještě mě napadl Berric Dondarion...
A k tomu týpkovi z videa- co to tam plácal? Mě to celé připadalo jako Ramsay, nemůžu si pomoct. Já sama Ramsaye vidím jako mladého Trenta Reznora, ale s tímhle bych se asi smířila...
Khadgar: Jo, v Perfect Sense zas tak nezářila, ale ve Womb byla správnej psychouš. Myslím, že by "Selyse posedlou Rudým bohem" zahrála dost dobře.
On je Obrozhouba taky ohněm políbený?!
edit: koukám, že Thomas Brodie-Sangster je ročník 1990. To Jojena teda pěkně postaršili.. :O
Lady Thaeresa: přesně! Edmura si v seriálu užiju. :-))
Astaldeo: To je jedno. Je to Nor, a to mi ke štěstí stačí.
třetí série se začne vysílat 31.3.2013!
A Orell podle mě zastane i roli Varamyra.
btw: [Oliana] mě překvapila, vždycky jsem to četla normálně [Olena] :D.
Tormund bude mega hustéééj
Meera se mi celkem líbí, u Jojena z toho mám rozporuplné pocity.
Proboha proč Orell?!