Povídka č. 9

upraveno 25. října 2012 v Povídky
2»

Komentáře

• upraveno 21. června 2012
    Good idea in this area (to jsme měli v tercii takový období, kdy jsme tohle pořád říkali, ale to je teď vedlejší). Opravdu dobrý nápad a vzešlo by z toho mnoho dobra, protože se přiznávám, že vaše povídky mě baví víc než tanec, kterej už jsem dva dny ani neotevřela.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 21. června 2012
  • upraveno 23. června 2012
    Tohle jsem nějak nepobrala.
    Vypravěčská styl je dobrý, Jon je Jonovitý, ale smysl obsahu mi uniká.
    No nic, jdu si to přečíst ještě jednou a doufejme, že se potom budu moct kát za svou nechápavost.
  • upraveno 23. června 2012
    Tak tohle je podle mě klučičí povídka... Napínavá, atmosférická, s detailním popisem souboje. :-D
    Škoda, že tam nebylo víc informací o tom, jak se to s Lyannou a Těžkohlavým (ROFL) vlastně semlelo. Jonův původ je jen naznačený a doteď si nejsem úplně jistá, jestli jsem to pochopila správně... :-)
  • JayJay
    upraveno 25. června 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 13. července 2012
    Jak již nepochybně víte, tuto povídku jsem spáchal já. Nikdo mi s ní nepomáhal, nikdo nebyl do mého záměru zasvěcen a bavil jsem se tím, jak nejmenované osobě (a několika dalším) šrotuje v hlavě, kdo za tím stojí. Té nejmenované osobě jsem zároveň složil jakýsi hold za dlouhodobý přínos fóru.

Vám všem ostatním děkuji za body, které mne vynesly až ke krásnému pátému místu a ještě jednou se omlouvám za překlepy a opakující se slova, kterých je tam bohužel požehnaně (zároveň tímto prosím 999. lorda velitele Aleka, aby mi v případě jakékoli další publikace této povídky bylo umožněno si ty chyby opravit).
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.