Good idea in this area (to jsme měli v tercii takový období, kdy jsme tohle pořád říkali, ale to je teď vedlejší). Opravdu dobrý nápad a vzešlo by z toho mnoho dobra, protože se přiznávám, že vaše povídky mě baví víc než tanec, kterej už jsem dva dny ani neotevřela.
Tohle jsem nějak nepobrala. Vypravěčská styl je dobrý, Jon je Jonovitý, ale smysl obsahu mi uniká. No nic, jdu si to přečíst ještě jednou a doufejme, že se potom budu moct kát za svou nechápavost.
Tak tohle je podle mě klučičí povídka... Napínavá, atmosférická, s detailním popisem souboje. :-D Škoda, že tam nebylo víc informací o tom, jak se to s Lyannou a Těžkohlavým (ROFL) vlastně semlelo. Jonův původ je jen naznačený a doteď si nejsem úplně jistá, jestli jsem to pochopila správně... :-)
Jak již nepochybně víte, tuto povídku jsem spáchal já. Nikdo mi s ní nepomáhal, nikdo nebyl do mého záměru zasvěcen a bavil jsem se tím, jak nejmenované osobě (a několika dalším) šrotuje v hlavě, kdo za tím stojí. Té nejmenované osobě jsem zároveň složil jakýsi hold za dlouhodobý přínos fóru.
Vám všem ostatním děkuji za body, které mne vynesly až ke krásnému pátému místu a ještě jednou se omlouvám za překlepy a opakující se slova, kterých je tam bohužel požehnaně (zároveň tímto prosím 999. lorda velitele Aleka, aby mi v případě jakékoli další publikace této povídky bylo umožněno si ty chyby opravit).
Komentáře
Vypravěčská styl je dobrý, Jon je Jonovitý, ale smysl obsahu mi uniká.
No nic, jdu si to přečíst ještě jednou a doufejme, že se potom budu moct kát za svou nechápavost.
Škoda, že tam nebylo víc informací o tom, jak se to s Lyannou a Těžkohlavým (ROFL) vlastně semlelo. Jonův původ je jen naznačený a doteď si nejsem úplně jistá, jestli jsem to pochopila správně... :-)
Vám všem ostatním děkuji za body, které mne vynesly až ke krásnému pátému místu a ještě jednou se omlouvám za překlepy a opakující se slova, kterých je tam bohužel požehnaně (zároveň tímto prosím 999. lorda velitele Aleka, aby mi v případě jakékoli další publikace této povídky bylo umožněno si ty chyby opravit).