Tyjo, jak dokáže pár komentářů k mému trapňoučkému dílku zvednout náladu. :) Pro mě je ta kritika (ať už negativní nebo pozitivní) důležitější než samotné umístění... Už se těším na další soutěž, teda doufám, že bude.
Aj já se těším :-) Tolik dobrého čtiva a zábavy :-) Už aby autor vyhlásil téma. jen doufám, že to nebude něco jako "Jak trávila Daenerys léto v Meereenu" :-p A přesně - kritika je bezva, protože člověk ví, co dělá blbě a co nedomyslel. No a samozřejmě nejzajímavější pro mne je sledovat, kdo dává přednost příběhu, kdo vtipu, kdo serióznosti, kdo reáliím (i když ty měly být mimo mísu tak nejmíň 50 % se od toho nedokázalo oprostit a hlasovali podle toho:-) )
No, já třeba dala na druhé místo povídku, s jejíž teorií nesouhlasím, a její "reálie" vlastně ani moc neodpovídají údajům z Písně. Ale povídka se mi líbila, tak proč ne :-)
Já hodnotila hlavně stylistiku, protože reálie jsme nesměli a teorie jsme taky nesměli. :-) Co se týče vkusu, skoro každá povídka se někomu líbila nejvíce. A tak to má být, jinak by se uživilo pár autorů a ty další tisíce by psali do šuplíku.
Jasně :-) Mi třeba přišlo zajímavé, že autoři povídek hodnotili často dočista jiný styl než píšou sami. A když se člověk podívá na celkové hodnocení jednoho člověka, tak opravdu vidí, co z toho dotyčný/á vypíchne....koresponduje to s tím, jak si lidi na Písni ohně a ledu nacházejí různé důvody, proč se jim to líbí. Jedněm pro tohle a jiným pro onohle :-)
Brbr ale to přece není žádná soutěž :-)) to jen myslím Gepeto nahodil udičku nebo kdo a já řekla, že jsem poznala 13 komentářů :-D A ten třináctý proto, žes to řekla, no ne :-) Taky jsem chtěla vědět kdo mi dal nějaký ten bod (co ho to popadlo), co se divíš :-p
Gratujuluju výherci, ale chvála všem, kteří si dali tu práci a čas a sepsali svou verzi Jonova původu. Přiznám se, při čtení ani později jsem moc nepřemýšlela, kdo co mohl napsat, jediný tip mám jen jako hodně dalších na povídku č.1 ;) Jsem velice zvědavá, jaké téma vítěz vybere pro další kolo, docela ráda bych se přidala.
Komentáře
Komentáře jsou super. Jde vidět, které psala Jarla. :-)
ďakujem všetkým, ktorí mi dali bodík/y
Pro mě je ta kritika (ať už negativní nebo pozitivní) důležitější než samotné umístění... Už se těším na další soutěž, teda doufám, že bude.
A přesně - kritika je bezva, protože člověk ví, co dělá blbě a co nedomyslel.
No a samozřejmě nejzajímavější pro mne je sledovat, kdo dává přednost příběhu, kdo vtipu, kdo serióznosti, kdo reáliím (i když ty měly být mimo mísu tak nejmíň 50 % se od toho nedokázalo oprostit a hlasovali podle toho:-) )
Co se týče vkusu, skoro každá povídka se někomu líbila nejvíce. A tak to má být, jinak by se uživilo pár autorů a ty další tisíce by psali do šuplíku.