Ted jsem narazil na jednu zmínku v Tanci, kde v jedné Danynine kapitole popisuje Barristan Selmy zvěsti,které se vypraveji o Aerysovi, ze si vyadoval v žertu pravo první noci na svatbe Tywina L.. Je to taková zminka jenom, ale taky by to mohlo znamenat, ze pravým otcem Jaimeho a Cersei by byl Aerys... Takže tim by Jaime zabil svého otce... A kdo ví co ještě;-) řešilo se to tady někde?
Řešil se tady Tyrion, jako možný syn Aeryse... Nevěřím tomu, že by si Aerys troufnul to právo první noci realizovat, to by Tywin určitě opustil místo pobočníka mnohem dřív (pokud už jím teda byl). Pokud teda Targaryeni nemají nějaký vrozený incestní pud, pak by stálo za to o tom uvažovat... :-)
Ja sa tu stracam.. som fakt jediny? Inač o akych testoch to tu hovorite??? to s tym že Vam tam vyšlo neviem kto ste čo ste? Inač ja ako team Mance tvrdim že sever patrí divokým.. teda, absolutny sever
Alebo geologicke kladivko a 600 rokov... Lord, Vaše rieŠenie sa mi pozdáva... len chcem vidieť ako si magiou v krvi a ohni prida vtaka ale to je na inu debatu
Komentáře
Nevěřím tomu, že by si Aerys troufnul to právo první noci realizovat, to by Tywin určitě opustil místo pobočníka mnohem dřív (pokud už jím teda byl).
Pokud teda Targaryeni nemají nějaký vrozený incestní pud, pak by stálo za to o tom uvažovat... :-)
Lord, Vaše rieŠenie sa mi pozdáva... len chcem vidieť ako si magiou v krvi a ohni prida vtaka ale to je na inu debatu