Tanec - diskuse

upraveno 25. října 2012 v Tanec s draky
Prostor pro ty, kteří už knihu dočetli. Ostatní rychle pryč :)
1424345474867

Komentáře

• upraveno 6. července 2012
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 6. července 2012
  • upraveno 10. července 2012
    inak neviem ci to tu bolo pisane o Jonovi ale asi hej tak sa nehnevajte namna :D ale Jonov povod uz bol zverejneny v Davosovej kapitole...: Lord Godrik si zamnul bradu. Přesto... v tomto svete je jista jenom zima. To říkal Ned Stark mému otci, přímo v této síni. Davos: Ned Stark byl zde? Godrik: Za úsvitu Robertovy rebelie. Šílený král poslal na Orlí hnízdo pro Starkovu hlavu, ale Jon Arryn mu poslal v odpoveď jen vzdor. Mesto racku vsak zustalo loajalni trunu. Aby se Stark dostal domu a mohl povolat svoje vazaly, musel se dostat přes hory na Prsty a najit rybare, ktery ho preveze pres Kousanec. Cestou je zastihla bouře. Rybář se utopil, ale jeho dcera dostala Starka na Sestry, než se člun potopil. Říká se, že ji zanechal s měšcem stříbra a s bastardem v briše. Pojmenovala ho Jon Sníh, po Arrynovi.

takze teorie o tom ze Jon by mohol byt synom Lyanny a Rhaegara su uplne vyvratene nie?
    Amarth: Oni toho lidi nakecaj.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 10. července 2012
    "říká se".
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Amarth91: Přečti si 7. povídku :)
    V rámci studia reálií na povídku jsem se dočetla, že rybářku měl Robert. :-)
    On ten Jon vůbec bude nějaký ufon, když má podle všeho 3-4 matky (Wylla, Ashara, rybářka...) :-)
    sveva: Jon je vůbec přírodní úkaz. Matka i otec nejistí :D
    Testy DNA vyžadují vždy oba rodiče :-)
    Oba a vždy - absolvovala jsem to :-)

A to z jednoduchého důvodu - aby se daly odlišit ty matčiny geny :-) Nehledě na to, že se může stát, že jde o zaměněné dítě. A výsledky se určují v procentech pravděpodobnosti. Nikdy nemůžeš určit kdo je otec, můžeš to pouze s jistotou vyloučit a nebo určit procenta shodnosti.
    Anonymní testy otcovství lze provést i v kombinaci pouze otec + dítě (do Jardy šije jeho matka, že mu dítě není podobné, tak si to tajně ověří)

Testy, které mají váhu před soudem, vyžadují DNA otce + matky + dítěte (Jarda zjistil, že matka má pravdu a rychle chce popřít otcovství, aby se vyvázal z placení alimentů)

http://www.genomac.cz/cz/ceny-testu-otcovstvi.php#znalec

Takhle to bylo i v případě zaměněných dětí z Třebíče. Vypruzený otec jedné z holčiček šel na test, výsledek - není vaše. Uhodil na ženu, ta se zapřísahala, že s nikým nic neměla. Šla taky na test - ups, taky není vaše, to se asi bude muset řešit :-)

btw: Jarlo, ty sis musela užít věci :-(
    Týno :-) Trpce jsem litovala své věrnosti - ušetřila bych si tím další dlouhá léta soudů o cokoliv a to jsem nakonec nikdy nic neplatila já a přesto ho bavilo vymýšlet stále nové a nové kratochvíle. Naštěstí pro mne je nyní potřetí ženat a tak prudění dělí třemi :-)
    Soudní určení otcovství znalcem stálo před pár lety 35.000
    Někdy mám pocit, že čím lepší ženská, tím většího debila nabalí :)
    flanker.27 : Ale naopak to doufám neplatí :-)
    Tyna: Mně se to nestalo :)
    no já jen, jestli nejsem "horší" ženská, když jsem si nabalila fajn chlapa .-)
    flanker: Ale no tak. Já už jsem viděla správných chlapů, který ke dnu táhne nemoc šílených krav ;)
    svoa00: Ti ď :-)
  • upraveno 11. července 2012
    upraveno 11. července 2012
    Tyna: My fajn chlapi přece mme vkus :)

brbr: Přesně :)
    upraveno 11. července 2012
    Jarla: tak, nějaká skvělá krásná chytrá hodná žena sem :)

svoa00: A co by jako měl eště vidět jinýho ? :))
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.