Alek může být rád, že se o to vyhlášení a o soutěž vůbec někdo zajímá, myslím, že to teď bude schválně protahovat co nejdéle... Ale neměl by moc dlouho. Hrozí totiž nebezpečí, že zvědavostí prasknu. :-)
Protože je odhlasováno, můžeme odstartovat ještě tipovací soutěž, aby Vám čas rychleji ubíhal :-) Každý zde si může (samozřejmě nemusí) hezky tipnout, kdo je autorem té které povídky. Nehádejte se, nesnažte se přesvědčovat ostatní o tom nebo onom. Vypište pod sebe tenhle formulář : 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.
Ke každému číslo uveďte nick, který Vám přijde nejpravděpodobnější (nebo si jste jisti). A k těm co nevíte buď nic nebo otazník či pár teček - to už si vyřešte nějakou rozumnou formou. Dobře si to promyslete ať stokrát nepřepisujete :-) Autoři to budou mít trošku těžší - nebudou psát "11. Já", ale místo vynechají - pokazili by tím tipování ostatním a to by nebylo fér - no uznejte ?:-) Všichni zpětně zjistíme, že jste tipovali správně :-D Tak do toho !
Největší sranda bude, až se vyjeví, že největší favoriti nic nenapsali. :-) Já mám jenom pár tipů: 1. Gepeto 5. Heavy nebo Head 7. Nevada nebo Svoa00 9. Flanker :-) 10. Nějaká hodně mladá autorka, možná Lady Thaeresa 12. Hildegarda (prozradila se :-)) 15. Jay (taky se prozradil, že bude psát dlouhou povídku)
Klidně, beztak nic neuhodneš, ale aspoň poskytneš nápovědu ostatním. :-)) Jinak další finta je uhodnout sama sebe schválně a tvářit se, že blafuješ. :-) Nebo tipnout všechny kromě sebe, tak jak to navrhuje Jarla výše. To je taky poměrně rafinované. :-)
Hildegardo - ne :-) Já mám charakterové profily autorů povídek...je to docela zajímavé. A na některé mi zkrátka pasují konkrétní jména - toť vše. Obávám se, že mnozí by se necítili polichoceni, kdyby zjistili, jak jsem přišla zrovna na ně...a není to slohem, větnou stavbou a slovní zásobou a nebo šťáráním ve zmínkách v teoriích a názorech na jednotlivé postavy :-)
Komentáře
Každý zde si může (samozřejmě nemusí) hezky tipnout, kdo je autorem té které povídky. Nehádejte se, nesnažte se přesvědčovat ostatní o tom nebo onom. Vypište pod sebe tenhle formulář :
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
Ke každému číslo uveďte nick, který Vám přijde nejpravděpodobnější (nebo si jste jisti). A k těm co nevíte buď nic nebo otazník či pár teček - to už si vyřešte nějakou rozumnou formou.
Dobře si to promyslete ať stokrát nepřepisujete :-)
Autoři to budou mít trošku těžší - nebudou psát "11. Já", ale místo vynechají - pokazili by tím tipování ostatním a to by nebylo fér - no uznejte ?:-) Všichni zpětně zjistíme, že jste tipovali správně :-D
Tak do toho !
1. Hildegarda. :-)
2. to vypadá na heavyho :-)
3. Jarla
4. Lady Sansa
5. Nevada. Nebo Tyna.
6. Lady Thaeresa
7. Ben Nevis
8. Flanker
9. Fakt nevím. :-) Chmur? :-)
10. Dreamer
11. svoa00
12. Lord Gepeto. :-)
13. Alek :-)
14. erik1131 Nebo sarven. :-)
15. žeby Jay?
1. Gepeto
2. heavy_head
3. Lady Thaeresa
...
6. Alek??
...
9. flanker
10. heavy_head :o)
...
12. Hildegarda
...
15. Jay
Snad jsem nikoho neurazila :-)
Já mám jenom pár tipů:
1. Gepeto
5. Heavy nebo Head
7. Nevada nebo Svoa00
9. Flanker :-)
10. Nějaká hodně mladá autorka, možná Lady Thaeresa
12. Hildegarda (prozradila se :-))
15. Jay (taky se prozradil, že bude psát dlouhou povídku)
Jinak další finta je uhodnout sama sebe schválně a tvářit se, že blafuješ. :-)
Nebo tipnout všechny kromě sebe, tak jak to navrhuje Jarla výše. To je taky poměrně rafinované. :-)