Aha takže: 200 + ( základní konstanta 3 + [ proměnná X + neznámí koeficient Y ] ) = Z a Z = ( X + Y ) - 203 přičemž za Z dosaďte svoji hodnotu: A - 203 :-)
Vlastně se chci optat - někteří zde chtěli ještě tipovací soutěž....nemělo by se už nějak stanovit, kdy to vypukne ? Tohle hlasování má končit za dva dny, ne ? Pokud teda je zájem, tak by se poté mohla na pár 2-3 dny dát tipovací soutěž (v době, kdy už bude bodování dané). A potom zveřejnit vítěze? A vítěz by si měl připravovat téma na další kolo :-)) Myslím téma povídek - přes prázdniny budou mít studentíci čas...:-D
no vyhlášení samozřejmě nemůže být dřív, ale tipy klidně... ale jak říkam, tohle si zařidte jak chcete, moc hlav moc ví. Konec té hlavní soutěže je v neděli 8.7. o půlnoci. V pondělí pak vyhlásím vítěznou povídku - klidně anonymně, když budete chtít.
Gepeto - no to pak musíš vyhrát...vyloženě na to, co se děje v Ašaji by mne zajímalo taky :-)) Každopádně jsem zvědavá, jaké téma vybere výherce ať to bude kdokoliv (i když mám osobní tip), tak pevně věřím, že si na témátku nechá záležet a autoři povídek (a bude jich příště víc) se taky pochlapí a dají nám zase takové krásné počteníčko :-)
Tak doufám, že ještě odhlasují ti, co zapomněli a zítra se ukáže, kdo si odnese tu krásnou sadu dvd :-)) Výherce také obdrží právo vybrat příští téma soutěžních povídek, takže výzva pro ty, co se zůčastnili a přispěli povídkou - zamyslete se, ať můžete během týdne nejpozději dodat nové téma, aby nad ním mohli autoři přemýšlet :-) Do konce prázdnin bychom tak mohli zvládnout další kolo. Už teď se těším na vaše další výtvory, když jste mne tentokrát hezky navnadili :-))
Ja mám stále tú istú tému: Čo sa (do prdele) deje v Ašaji? :D
Okrem toho možno ešte aj nejaká téma typu Púte sem a tam/Wildove cesty -> sám autor by si vybral destináciu. Napríklad sme tu ešte nemali opis miest ako Lyz, Myr, Tyroš...
Aleku, tak kdy se dozvíme, že vyhrála povídka č.5? Od zveřejnění jsem o tom skálopevně přesvědčen a velmi by mě překvapilo, kdyby to dopadlo jinak. Ale samozřejmě zajímá, jak si vedly ostatní...
Hehe - přesně totéž si myslím :-)) Šťastný majitel se tak může donekonečna dívat na seriál a jako bonus dodtane další majsterštyk z dílny HBO - Vražda prince Romera a jeho enormně prsaté ženy.
O první místo se taky nebojím, spíš mě zajímá, kdo tu povídku napsal. :-) Doufám, že někdo, komu to DVD udělá radost... :-D A jsem moc zvědavá na další pořadí! Tak kde to vázne?
Komentáře
#207 = 7, #215 = 15
:-)
200 + ( základní konstanta 3 + [ proměnná X + neznámí koeficient Y ] ) = Z
a Z = ( X + Y ) - 203
přičemž za Z dosaďte svoji hodnotu: A - 203
:-)
A vítěz by si měl připravovat téma na další kolo :-)) Myslím téma povídek - přes prázdniny budou mít studentíci čas...:-D
head: to leda tak nějakou tu hru... Co se týče DVD, tak to vyhraje nejlepší povídkář - bude vyhlášeno příští pondělí.
Každopádně jsem zvědavá, jaké téma vybere výherce ať to bude kdokoliv (i když mám osobní tip), tak pevně věřím, že si na témátku nechá záležet a autoři povídek (a bude jich příště víc) se taky pochlapí a dají nám zase takové krásné počteníčko :-)
Výherce také obdrží právo vybrat příští téma soutěžních povídek, takže výzva pro ty, co se zůčastnili a přispěli povídkou - zamyslete se, ať můžete během týdne nejpozději dodat nové téma, aby nad ním mohli autoři přemýšlet :-) Do konce prázdnin bychom tak mohli zvládnout další kolo. Už teď se těším na vaše další výtvory, když jste mne tentokrát hezky navnadili :-))
Okrem toho možno ešte aj nejaká téma typu Púte sem a tam/Wildove cesty -> sám autor by si vybral destináciu. Napríklad sme tu ešte nemali opis miest ako Lyz, Myr, Tyroš...
:) Nápadov je veľa...
BTW: Veď vlastne ani nebolo povedané, aké "dobrodružstvá" som mal na mysli :D
Tak kdepak máme to zveřejňování :-))
A jsem moc zvědavá na další pořadí!
Tak kde to vázne?