U každé povídky najdete zaspoilované procentuální vyjádření, jak bych hodnotil kterou povídku… Jsem nucen vybrat pět nejlepších, tedy tak učiním s přihlédnutím k tomuto mému hodnocení (ale asi nebude 100% odpovídat, tak to autoři berte jako hrubou indikaci, ne jako jistotu :o) ). Svou povídku - pokud jsem náhodou skutečně napsal a osobně bych jí řadil do "velké pětky", tak pro sebe z hodnocení vyřazuji.
Tak jsem konečně taky odhlasovala. Předem se omlouvám autorům, kterým jsem neudělila body. :-) O prvních třech místech jsem měla jasno, ale na čtvrté a páté jsem měla hodně kandidátů... bohužel, hodnotit jde jen pět povídek. :(
Odhlasovane a uz sa tesim na dalsiu sutaz, cez prazdniny casu dost pisat a vacsina bude mat uz precitany Tanec, tak to bude o to zaujimavejsie. Mna by napriklad celkom zaujimalo, co sa stalo s Valyriou :)
Tak jsem konečně taky odhlasovala. Všechny povídky byly dobré, ale 5 z nich mi bylo nejbližší, proto všem (i neobodovaným) autorům děkuji a doufám, že se na mě nebudou zlobit :)
Ja moc času nemám, už tak je zázrak, že sa tu môžem objaviť, aby som osekal tie sumáre a pod. Takže mi je to ľúto, ale hlasovať nebudem :(. Chcel som, pretože je tu veľa takých krásnych poviedok, čo si výhru zaslúžia, ale naozaj nemám veľa času na všetko a ak by som prečítal len niektoré, tak by to bolo nespravodlivé. Je mi to naozaj ľúto. Veľmi sa mi páčila poviedka z pohľadu Ašary a Westerosské How I met your Grandmother :) Držím im palce, ale aj ostatným zúčastneným.
Mam pocit, ze niekto ziadal, ci by nemohla byt uzavierka hlasovania 3.7., ale v clanku nic zmenene nebolo, mozno mas este cas Gepeto :). Verim, ze ako rychlo tvoris, tak rychlo aj citas a hlasujes, takze ma nesklam, uz su prazdniny, nemas sa na co vyhovorit :)
Som späť po štátniciach a oddychovom týždni a vidím na fóre toľko príspevkov, že mám čo intenzívne čítať ďalšie dva týždne. Vďaka vám za to. Zatiaľ som prešla prvých sedem poviedok a sú výborné, ani som nedúfala, že autori dosiahnu takú kvalitu. Určite v priebehu najbližších dní zahlasujem aj ja, len čo ich dočítam.
Komentáře
Svou povídku - pokud jsem náhodou skutečně napsal a osobně bych jí řadil do "velké pětky", tak pro sebe z hodnocení vyřazuji.
Mimochodem, jak to myslel s tím "budu mimo internet"? Ať neblázní, vždyť zahyne... :-)
ok, tak o týden, 8.7. - doplním nahoru
Copak vy tu v té nudě ? :-))
Řekla bych, že ty hodnotící ještě bude muset Alek proplevat - vykynoží všechny nově založené nicky a podobně...toho nakonec asi nebude tak moc...
Tak to číslo asi vyjadřovalo něco jiného :D
Zatiaľ som prešla prvých sedem poviedok a sú výborné, ani som nedúfala, že autori dosiahnu takú kvalitu. Určite v priebehu najbližších dní zahlasujem aj ja, len čo ich dočítam.