FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
14849515354150

Komentáře

• upraveno 28. června 2012
    už vyhrál!
    Já než to dopsal tak on vyhrál.... :D Asi je to dobře že ?: Ta slečna co hrála proti němu končí ?
    Já ho neznám já to nesleduju- CR7 je kdo? Cristiano Ronaldo ? :D Pinkání mě moc neříká :D
    Krása, ještě štěstí, že se zatáhla ta střecha, mám dojem, že rafa se zrovna rozjížděl a upřímně si myslím, že by to jej lukáš už nestíhal, ale to vše je jedno, hlavní je výsledek a ten je fantastický! a pátý set? krása!
    Nechtěně dvakrát odesláno. :/
    Pěkné ale nějakou tenisovou českou naději v tom nevidím... Vzhledem k jeho věku. Je poťreba si uvědomit, že tráva je taky dost netradiční a divně se na ní hraje. Ale je to stejně borec!!!
    No bylo to skvělý, Rafa asi ještě teď vůbec netuší, kde se stala chyba.
    Jj.. Jednu dobu byl nějaký Veselí? Je to možný ale to jsem slyšel, že to byl kluk, který prostě rychleji vyrostl než ostatní.

Jo docela na to vypadal zle, ae líp než Federer, který se jednou na Wimbledonu rozplakal :-)
    Veselý? Ten se stal dneska mistrem evropy v oštěpu ne? :-)
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Jiří_Veselý_(tenista)
    Jo jo, zlato :) Vítězslav Veselý
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 28. června 2012
    Hehe, nojóó on je Wimbledon, já na to zapomněl :D
    upraveno 28. června 2012
    Cože? Wozniacká a Hantuchová vypadli v prvním kole? Co to je za vtipy? Nějaká černá magie ne?

Neznáte nějaký dobrý online stream, kde bych na ten Wimbledom mohl čučet?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 29. června 2012
    Musím říct, že je mi Nadala i líto. A navíc - kdo teď zastaví toho protivného Srba?

Mimochodem, označení slečinka si Nadal nezaslouží ani omylem.
  • upraveno 29. června 2012
    http://www.sportlemon.tv/ "Neznáte nějaký dobrý online stream, kde bych na ten Wimbledom mohl čučet?"

Ne ale ten jeho styl nemusím - je strašně silově zaměřený bez taktiky... Jen do toho dat co největší ránu, raketou drženou v extrémním sklonu jen aby to přeliftovalo síť a spadlo to těsně za síť...
    upraveno 29. června 2012
    Amaroun: Bez silového tenisu se dnes ve špičkovém tenisu neobejdeš. Ale umí i víc než jen bušit do míčku.

Alek: Je fakt, že z vytáhlého "neohrabaného" kluka vyrostl do hezkého chlapa, a tak tomu přizpůsobil i zevnějšek :) Ale fešáci a manekýni mezi tenisty nejsou nic neobvyklého.
    to nejsou no, já bych tak taky nazval v zápalu boje většinu z nich - oproti těm našim šmudlum jsou nafintěný všichni :-)))
    tieto ME su zial dost nuda, ale vdaka dovolenke som ich zacal pozerat na BBC a to je extra zazitok. vcera v studiu klinsman, alan shearer, gianluca vialli + moderator je garry speed tusim. parada. ziadne reklamy, ziadne sutaze, plnych 15 minut komentarov, analyz.
    upraveno 29. června 2012
    Chlap, no. Nedůtklivý, egoistický, dětinský - prostě normálka ;))
    Je zajímavé, že před pár dny si Berdych sypal popel na hlavu, že něco podobného jako jemu se ostatním hráčům ze špičky nestává. A ejhle Rafa je taky venku... Mno uvidíme, co oba předvedou na OH...
    upraveno 29. června 2012
    No to mi ho... Štěpánek vyhrál první set nad Djokovičem, jsme to včera na FB snad přivolali :-)
    Ha, a Radek má první set!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.