Tanec - diskuse

upraveno 25. října 2012 v Tanec s draky
Prostor pro ty, kteří už knihu dočetli. Ostatní rychle pryč :)
1353638404167

Komentáře

• upraveno 28. června 2012
    Tak si pred Tancem procitam Hostinu a musim rict, ze uz jsem uplne zapomnela, jaka je Celer-si a nejradeji bych jeji stranky vytrhala a obrazne ji tak zadusila:)) Skoda, ze je u ni jiste?, ze neni Targaryen, jelikoz magor je na to dost velky:DD
    U Martina není jisté nic, ani smrt. :-)
    Takže bych se nedivila, kdyby v průběhu ságy někomu změnil rodiče. Ale nepovažuji za pravděpodobné, že by dvojčata byla Šíleného krále. Přece jenom Targaryeni nemají patent na blbost a šílenství. :-)
    Tak mě teď napadlo...V Hotahově kapitole byla jedna věc, která by mě docela zajímala.
    Když, Doran říkal Písečným hadům a Arianně o tom plány Cersei, jak měl údajně Tyrion a jeho banda zamordoval Trystana. Tak na otázku jak to ví odpověděl něco ve stylu "Stále mám v KL přátelé,kteří mě informují."...O kom myslíte, že mluvil...mě napadl Varys. Protože po celou tu dobu byl očividně v KL někde zašitej. Možná s ptáčkama ve zdech.
    Tu frázi si pamatuju, ale že by chtěl Tyrion zamordovat Trystana ? Nechtěl on ho provdat za Myrcellu ?
    Tipujem toho Varysa. Dorne malo s KL spoločného len Arona Santagara a ten je mŕtvy. Inak sú tam samí zápaďáci, roviňáci a kráľozemci.
    No, když to vezmeme do vod odvážnějších teorií, proč vlastně Doran furt zdůrazňuje, že když je dítě nahaté, nepoznáte rozdíl mezi urozeným a neurozeným. Třeba ví o Aegonovi...

Ačkoliv kdyby byl Aegon pravý, asi by mu nabídl Arianne, takže v tom bude něco jiného
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 28. června 2012
    No myslím že vzhledem k tomu že Varys i Doran mají stejný cíl, je klidně možné že spolupracují.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 28. června 2012
    upraveno 28. června 2012
    upraveno 28. června 2012
    Když jsem dočítal Tanec, tak jsem si říkal, že mistr nějak měkne žádná smrt důležité postavy a pak "popravil " Jona. Co myslíte jak se z toho Jon dostane ? Vzkřísí ho Melisandra, jako rudý kněz Bleskurychlého lorda, nebo je jen zrněný ? A co se stane u zdi divocí se střetnou s hlídkou a rytíři královny po útoku na Jona. Jinak finiš byl doslova smrtící - pro dost postav. Docela mě už chvílema štvala linie Daenerys, kdo se v těch žoldnéřských společenstvech má vyznat, když ještě mění strany. Jediný který je sympatický je Zlatý, který alespoň začalo invazi do Západozemí. Docela mě scházela jedna kapitolka Briene kde by se vysvětlilo, jak to že přežila ona i Ohař.
    derfel: Ohaře si Brienne vymyslela, aby vylákala Jaimeho (pravděpodobně ho chce dostat k UnCat). Ohař je stále oficiálně mrtvý, neoficiálně je němým mnichem-hrobníkem na Tichých ostrovech (názvem si nejsem jista).
    A jak přežila Brienne ? Co si pamatuju Hostinu oběsili ji psanci na příkaz zombie Catelyn a v Tanci jsem nepostřehnul že by to bylo vysvětlený.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 28. června 2012
    vždyť už zbyly skoro jenom samý děti a ty se v Americe zabíjet nesměj :)
    motherfucking double post :)
    To asi Martinovi nikdo neřekl... ;)
    Krisa
    Však k čemu by tam ještě byl Jon? Zeď už ubránil, divoké ukryl, Sama poslal do citadely, tak teď Mistr šetří papírem, aby mohl psát kuchařku, popř. aby nám neuteklo co se honí hlavou Dany :)
    upraveno 28. června 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 28. června 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.