Tanec - diskuse
Prostor pro ty, kteří už knihu dočetli. Ostatní rychle pryč :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Teď jsem si vzpomněla: Peter Dinklage má podle Googlu 135 cm a GRRM v rozhovoru pro Sky Atlantic říkal, že Tyrion v knížkách je ještě menší...
Podle mě Martin vymyslel oživení Aegona až při psaní Tance a využil k tomu, že miminko bylo rozbité. Asi potřeboval nutně Targaryena v Západozemí a Dany nevypadá, že by se tam i chystala.
Jsem si jistá, že až Aegon splní svoji úlohu, bude promptně autorem usmrcen.
Z Písně začíná být slušná telenovela. Už jenom chybí něčí dvojče a odhalení sourozeneckých vztahů.
Třeba se dozvíme, že Jon a Aegon jsou dvojčata, a hned tam budete mít odhalený sourozenecký vztah.. :D
Znovu jsem si přečetla ten odstavec v epilogu, a ten mě utvrdil, že Aegon je moc dokonalý na to, aby dlouho přežil. Robb byl taky dokonalý vládce, ale proti lannisterských pletichařům neměl šanci. I kdyby si vzal nějakou tu Freyku, vymysleli by něco jiného.
Zajímalo by mne, jak se chce Varys vypořádat s rodovou nemocí, která u Aegona může taky vypuknout.
jinak dle mého prakticky jediný důvod proč si myslet, že je tím za koho je nám předkládán je Varysovo povídání umírajícímu Kevanovi. I když.. kdo jiný než lord pavouk si je vědom toho, že i zdi mají uši.
Rozmlácené dítě odpovídá psychologickému profilu Hory, a Connington si může jen myslet, že má pravého Aegona. Nejlepší lež je ta o které ví jen velmi omezená skupinka lidi.
Aegon je jen prostředek jak dostat Dany od svých "dětí" v Meerenu a nechat je na pospas svému osudu.
O tom, že Aegon přežil, se na všech fórech spekuluje už od té vize, kdy Rheagar říká (asi Elii), že Aegon je přislíbený princ, živoucí píseň ohně a ledu.
Přinejmenším zadní vrátka si pode mě GRRM nechával díky té vraždě a chybějící půlce hlavy už od počátku.