Začínám vás a ty vaše povídky nenávidět. Nejen že teď lituji toho, že jsem taky nějakou nenapsal. A už dva dny jsem z Tance nepřečetl ani stránku. Ale dokonce jsem se dnes do jedné povídky tak začetl, že mi málem nestihl autobus.
Auuu. Proč mě ty nejšílenější teorie napadají až nyní po závěrce:
1) Smícháním Hvězdopadského rodu a Ashařina (údajného) osudu (jako skok do moře)... a drobným zkomolením... nemohlo by vzniknout jméno Mordane? (jak je stará se tuším nikde nezmiňovalo) :o) 2) "Ten starý hlupák si do posledního okamžiku myslel, že to jeho sestře provedl Rhaegar" Roose Bolton
Inu hodnotit jsem nehodnotila - svých 5 nej jsem si už našla, ale teď přijde těžká práce - jak vyhodnotit tu stupnici bodovou...to si vážně budu muset udělat poznámky a hodnocení pro sebe - co proč a jak moc...a pak to subjetivně "spravedlivě" seřadit.....i když mám spíše dojem, že třeba 2 povídky se mi líbí stejně moc a podobně :-))
Jsem teprve v první třetině a musím říct, že laťka je nastavena tak vysoko, že se bude hodnotit všechno, úplně všecičko, možná i včetně přechodníků. :-)
Komentáře
1) Smícháním Hvězdopadského rodu a Ashařina (údajného) osudu (jako skok do moře)... a drobným zkomolením... nemohlo by vzniknout jméno Mordane? (jak je stará se tuším nikde nezmiňovalo) :o)
2) "Ten starý hlupák si do posledního okamžiku myslel, že to jeho sestře provedl Rhaegar" Roose Bolton
Můžu to změnit, že povinně budou teba jen 3 - ale je to škoda, když už jste to pročetli ne? :-)
Ale bylo to těžké, stále mám špatný pocit, že jsem nějakým fakt dobrým nemohla dát body taky.