Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec
14445474950368

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 22. června 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 22. června 2012
    Víte, Catelyn sice rádi mít nemusíte, ale pořád je to matka několika vašich oblíbenejch postav. Představuju si takovou Aryu, jak jí řikáte tebe mám rád ale tvojí matku nesnáším... :)
  • upraveno 22. června 2012
    upraveno 22. června 2012
    upraveno 22. června 2012
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 22. června 2012
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 22. června 2012
    Lord Gepeto Illar: No ale tady byl drobnej rozdíl v tom, že do Neda se Catelyn zabouchnula, k Jonovi si nikdy vztah nenašla. Čili bylo jasný, ke komu bude chovat averzi. To je holt to nelogický ženský uvažování :)
    Katy: Bran snad odpadá.
    Rickonovi bych to nepřála-pětileté zdivočelé dítě svou mrtvou matku potkat vážné nemusí. To by nejspíš už definitivně ztratil naději na dospění do celkem normálního člověka.
    Arya by asi nadšená nebyla, ale věřím, že by si s UnCat dokázala poradit a dopřála své matce zaslouženého klidu.
    Sansa. Hmmm... Obávám se, že z tohohle už by se nevzpamatovala.

Jen ať UnCat zlikviduje ještě pár Freyů a v popel se obrátí.
    svoa00 + MU: Jo, taky si myslím, že by takový shledání bylo "divný" (slabé slovo:D) Ale zase by se mi líbilo, kdyby unCat některé z dětí třeba jen zahlídla z dálky a viděla tak, že aspoň některé z jejich dětí žije... ale to se určitě nestane :D
    Jaké spoilery? Tady jsme v neseriálové části, ne? UnCat je už Bouře a Hostina.
    Miss Utahraptor: Tohle ale není ani knižní topic...
    upraveno 22. června 2012
    flanker.27: Ty ale mícháš jablka s hruškami, nebo jsi špatně přečetl to, co jsem napsala. Já nikde nepsala, že jsem Cat přála něco špatného, jen že mi její osud vadil ze všech Starků nejméně. To, že nemám někoho ráda neznamená, že mu přeji něco špatného. Cat nemá ráda, protože je to studenej rybí čumák a nemá ráda Jona (házet špínu na Jona místo Neda je trochu mimo mísu). Jo a je to naprosto subjektivní, takže ikdyž mám Starčata sebevíce ráda, Catelyn má smolíka.
    upraveno 22. června 2012
    svoa00: Mimo diskuse o seriálu se začerňují pouze věci z Tance. Ale mám v tom taky guláš a občas začerňuju i to, co nemusím :)
    upraveno 22. června 2012
    flanker.27: To sis spíš ten můj první komentář moc vztáhla k sobě. Vždycky to bylo směřovaný obecně na všechny Cathatery. Stejně tak to píšeš jako kdybych někoho nutil snad mít Cat rád. To přece po nikom nechci, jen mluvím o dalším aspektu. Cat byla dobrá manželka a dobá matka svejm dětem a to pro mě něco znamená. A za její chlad vůči Jonovi dle mýho do značný míry odpovídá právě Ned
    flanker.27: No a vidíš, někteří ji vidí jako Cersei s tmavšíma vlasama :)

A OK, jestli se sem dostane nějakej divák, tak ať nás teda seřve, no :/
    upraveno 22. června 2012
    svoa00: Divák si má přečíst varování na úvodní stránce a lézt sem pouze na vlastní nebezpečí. To bychom museli černit všechno a všude. Snad jsou lidi dost soudní na to a pochopí kde je to nebezpečné - já taky nelezla do topiců Tance a Vichrů déle než rok...

flanker.27: Vztáhla jsem to na sebe, protože jsi reagoval na můj komentář :))). A že nutíš mít Cat rád jsem nemyslela, ani mne nenapadlo, že se to z toho může zdát. Já chápu, že Cat nebyla špatná, ale jen kvůli tomu, že je matka Starčat ji stejně ráda mít nebudu. Ned za to může, o tom žádná, ale nechápu, proč si to vybíjela na Jonovi místo Neda (dá se pochopit, že by občas vybouchla a Jona sejmula, ale neustálé srážení je moc).
    upraveno 22. června 2012
    upraveno 22. června 2012
    upraveno 22. června 2012
    upraveno 22. června 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.