Flanker.27: No jo, to bude tím, že u čtení komentářů dělám ještě spoustu dalších věcí :))) Moje chyba. Darth Vader teda žádnej skorohrdina není, je to boží záporák. A Cat má smůlu, protože se vybíjí na nejlepší postavě - šikanovat Joffa, tak jí budu stavět pomník :)))
teda flankere... i když je to zaspoilerované, tak takhle dlouhé může být jen jedno slovo, které se hodí do významu té věty... to přece... je tam fakt to, co si myslím? bojím se podívat :'(
LGI: mám ten tvůj spoiler číst? :D (tanec jsem ještě neviděla ani z dálky :D). Dneska si už nikdo na icefire nemůže být ničím jistý. Asi jako když mi kámoška (když jsem měla rozečtený Střet) řekla, že její nejoblíbenější postava "byla Robb" a "Sansa si Joffa nevzala, vzala si Tyriona" :D
flanker: díky, budu dělat, že jsem to nikdy neviděla :D.
Komentáře
Darth Vader teda žádnej skorohrdina není, je to boží záporák. A Cat má smůlu, protože se vybíjí na nejlepší postavě - šikanovat Joffa, tak jí budu stavět pomník :)))
Malíček: Další lekce, jak si najmou beztvářného. :)
Chmur: Dávala mu velmi jasně najevo, že je bastard. A to u lůžka byl vrchol, pološílená žalem, ale byl to hnus...
flanker: díky, budu dělat, že jsem to nikdy neviděla :D.
král :)