Hodnocení povídek

upraveno 25. října 2012 v Povídky
«13456716

Komentáře

• upraveno 17. června 2012
    Pokud byste našli nějaký zásadní problém (obsahový) ve vaší povídce, napište mi na mail. Do budoucna si snad ještě víc vyhraju s PDF verzí, případně s nějakou e-book verzí, pokud by byl zájem.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 17. června 2012
    Ja sa len spýtam, do kolónky na hodnotenie máme dať len číslo poviedky alebo aj pridať č. alebo je to jedno?
    Číslo povídky (1-15). Doplnil jsem to tam ještě, aby bylo jasno. Jiné číslo než z tohoto rozmězí to ani nepovolí.
    Hurá, už jsem se nemohla dočkat. Za všechny moc děkuji našemu milému lordu veliteli :-).
    130 stran? Holy R'hllor!
    Už aby byl čtvrtek, já měla po zkoušce, a mohla se začíst!
    Díky všem autorům i Alekovi, že jste si s tím dali takovou práci! :-)
    taky mě překvapilo, jak je to dlouhý :-)
    upraveno 17. června 2012
    Holy R'hllor :D :D Mother of Seven
    Vy počítáte stránky ? Huh, já už čtu desátou povídku - je to vynikající :-)) Vždycky se začíst do dalšího příběhu a nejprev přešaltrovat v hlavě na jinou teorii :-)) Je to skvělé!!!!
    D9ky vám všem :-)
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 17. června 2012
    Taky to asi nestihnu dřív jak ve středu po zkoušce. Některé jsou opravdu dlouhé :).
    Já mám zítra zkoušku z petrologie.
    .
    .
    .
    Takže už jsem u šesté povídky a zatím skáču nadšením. :D
    Jo a ještě jedna technická. Pokud jste mezi povídkami nenašli tu svou, tak mi rychle napište - nebudu mít sice radost, ale lépe dřív než později :-) A taky doufám, že jsem v PDF a na webu udržel stejné číslování povídek. Kdyžtak to někdo raděj překontrolujte pls.
    upraveno 17. června 2012
  • JayJay
    upraveno 17. června 2012
    Četl jsem pět povídek a zatím tleskám.....
  • JayJay
    upraveno 17. června 2012
    Zajímavé a zajímavější :-)) Nejvíce mne zatím upoutalo, jak jdou rozeznat povídky psané muži a povídky psané ženami...když dojde na ženské POV a ženské myšlení, tak u mužů nedává smysl...dopracují se k výsledku, ale přes podivné nerovnosti terénu...ale takhle škobrtá i velký autor sám :-)) Třeba ti chlapi napsaní ženami taky uvažují stejně škobrtavě jako ty mužské ženy - jen to nejsem schopna vidět :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 17. června 2012
    Tak to jsem zvědav, jak ty tipy budou sedět :)
  • JayJay
    upraveno 17. června 2012
    Samozřejmě - počítám s tím, že se klidně pletu :-)
    Ale řeknu bez mučení, že to hlasování mučení bude .-)
    Jayi - tvou povídku jsem ještě nečetla :-) ještě nemám dočteno vše....

Ale třeba 3 - to je tak krásně ženská Ašera :-)
  • JayJay
    upraveno 17. června 2012
    Já nevím, to je na pytel... Celé dopoledne se těším, brzké odpoledne čekám... a teď nějak nemám náladu se do toho pustit. Zatím jen dvě...
    Tak to já jsem hrozně zaostalá - zatím mám jenom tu osmou, protože si to nechávám do šaliny, jednou jsem si nesla tanec a potom mě bolelo rameno celej den, takže pár papírů je lepší volba.
  • JayJay
    upraveno 17. června 2012
    DOTAZ: Padlo tedy nakonec nějaké rozhodnutí ohledně hlasování pro svou povídku (nebo dohoda, že pro sebe nebude autor z principu hlasovat)?
    Ne že bych měl to nutkání... jen ať si to řekneme dříve než začneme hodnotit...
    (asi by se měl vyjádřit lord velitel Alek, jak to vidí)

Myslím, že každý svého štěstí strojvedoucím - hlasuj, jak uznáš za vhodné. Po vyhlášení bude veškeré hlasování zveřejněno, takže každý uvidí, jak kdo hlasoval. Proto to záleží jen a jen na člověku samém :-)
    No vzhledem k tomu, že to nikdy nedokážu ošetřit a stálo by mě to hodně úsilí to minimalizovat, se na to více co... :-) Takže je to mezi vámi a vaším svědomím.

BTW, zajímal by mě váš názor na to, že se začínají rozjíždět diskuze pod jednotlivými povídkami. Nemám to u nich uzavřít? Nějak mě to nenapadlo při zakládání, ale vzhledem k té anonymitě, je to zčáti takové plkání, na které momentálně nemůže autor reagovat. Ale zase je fajn, že jsou ty reakce takhle adresné, tak nevím...
    Uff no zkusím to nějak stihnout vytisknout a poprat se s tím po večerech s baterkou na skanzenu, bo budu ted ksoro 14 většinou mimo net ;) Pokud by to šlo posunout o ten jeden den /včetně odeslání odpovědí/ docela bych byl rád ;)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.