Pokud byste našli nějaký zásadní problém (obsahový) ve vaší povídce, napište mi na mail. Do budoucna si snad ještě víc vyhraju s PDF verzí, případně s nějakou e-book verzí, pokud by byl zájem.
130 stran? Holy R'hllor! Už aby byl čtvrtek, já měla po zkoušce, a mohla se začíst! Díky všem autorům i Alekovi, že jste si s tím dali takovou práci! :-)
Vy počítáte stránky ? Huh, já už čtu desátou povídku - je to vynikající :-)) Vždycky se začíst do dalšího příběhu a nejprev přešaltrovat v hlavě na jinou teorii :-)) Je to skvělé!!!! D9ky vám všem :-)
Jo a ještě jedna technická. Pokud jste mezi povídkami nenašli tu svou, tak mi rychle napište - nebudu mít sice radost, ale lépe dřív než později :-) A taky doufám, že jsem v PDF a na webu udržel stejné číslování povídek. Kdyžtak to někdo raděj překontrolujte pls.
Zajímavé a zajímavější :-)) Nejvíce mne zatím upoutalo, jak jdou rozeznat povídky psané muži a povídky psané ženami...když dojde na ženské POV a ženské myšlení, tak u mužů nedává smysl...dopracují se k výsledku, ale přes podivné nerovnosti terénu...ale takhle škobrtá i velký autor sám :-)) Třeba ti chlapi napsaní ženami taky uvažují stejně škobrtavě jako ty mužské ženy - jen to nejsem schopna vidět :-)
Tak to já jsem hrozně zaostalá - zatím mám jenom tu osmou, protože si to nechávám do šaliny, jednou jsem si nesla tanec a potom mě bolelo rameno celej den, takže pár papírů je lepší volba.
DOTAZ: Padlo tedy nakonec nějaké rozhodnutí ohledně hlasování pro svou povídku (nebo dohoda, že pro sebe nebude autor z principu hlasovat)? Ne že bych měl to nutkání... jen ať si to řekneme dříve než začneme hodnotit... (asi by se měl vyjádřit lord velitel Alek, jak to vidí)
Myslím, že každý svého štěstí strojvedoucím - hlasuj, jak uznáš za vhodné. Po vyhlášení bude veškeré hlasování zveřejněno, takže každý uvidí, jak kdo hlasoval. Proto to záleží jen a jen na člověku samém :-)
No vzhledem k tomu, že to nikdy nedokážu ošetřit a stálo by mě to hodně úsilí to minimalizovat, se na to více co... :-) Takže je to mezi vámi a vaším svědomím.
BTW, zajímal by mě váš názor na to, že se začínají rozjíždět diskuze pod jednotlivými povídkami. Nemám to u nich uzavřít? Nějak mě to nenapadlo při zakládání, ale vzhledem k té anonymitě, je to zčáti takové plkání, na které momentálně nemůže autor reagovat. Ale zase je fajn, že jsou ty reakce takhle adresné, tak nevím...
Uff no zkusím to nějak stihnout vytisknout a poprat se s tím po večerech s baterkou na skanzenu, bo budu ted ksoro 14 většinou mimo net ;) Pokud by to šlo posunout o ten jeden den /včetně odeslání odpovědí/ docela bych byl rád ;)
Komentáře
Už aby byl čtvrtek, já měla po zkoušce, a mohla se začíst!
Díky všem autorům i Alekovi, že jste si s tím dali takovou práci! :-)
D9ky vám všem :-)
.
.
.
Takže už jsem u šesté povídky a zatím skáču nadšením. :D
Ale řeknu bez mučení, že to hlasování mučení bude .-)
Ale třeba 3 - to je tak krásně ženská Ašera :-)
Ne že bych měl to nutkání... jen ať si to řekneme dříve než začneme hodnotit...
(asi by se měl vyjádřit lord velitel Alek, jak to vidí)
BTW, zajímal by mě váš názor na to, že se začínají rozjíždět diskuze pod jednotlivými povídkami. Nemám to u nich uzavřít? Nějak mě to nenapadlo při zakládání, ale vzhledem k té anonymitě, je to zčáti takové plkání, na které momentálně nemůže autor reagovat. Ale zase je fajn, že jsou ty reakce takhle adresné, tak nevím...