Je na tom dost pravdy ,ale je to prostě daní za to, že HB0 "písen" natočilo. A taky - každý čtenář má při čtení ságy v hlavě jiné představy o vzhledu i charakteru postav. I popsaný děj vidí každý trochu jinak. Stačí se na televizní zpracování dívat jen jako na jednu možnost z mnoha - jak to zpracovat . I tak díky, že se do toho vůbec pustili.
Abych doplnila zlopsí (zlofení) ansámbl, mohu nabídnout ještě jeden exemplář zlofeny černé. Je podobná "Chinděláčovi", akorát jednou tak veliká, chlupatější a huňatější. Opět Krisí chov, původem ze sekáče.
Dobrého dne přeji, rád bych připojil můj mrzký názor na scénu z prvního dílu "lví Bratři & banda děvek" kterou v mém okolí přemnoho lidu kritizovalo. Já osobně tu scénu chápu jako scénu která nám ukáže to co je v knihách psáno hlavně ve vnitřním monologu postav - to že je Tyrion děvkař, ale hlavně vztah Jaime - Tyrion
A taková drobná drzost vůči seru Těžkohlavému, chtěl-li dát seriálu šanci, tak na to šel velice hloupě, z první série jeden díl a pak tři díly z druhé? To je stejné jako z první knížky přečíst dvě stě stran a pak rovnou skočit na Střet králů...
No a to není všechno - heavy je ještě takový pokrytec, že ten seriál tajně sleduje! A ..no tak se přiznám - sledujeme to tajně spolu! A co víc - my si ty pikantní scény pouštíme furt dokolečka a až to nastudujeme, tak si to samozřejmě taky vyzkoušíme - tak nezáviďte :-p A heavy má rozhodně lepší techniku než Drogo nebo Jaimie - to si teda pište!
Promiň heavy, ale již jsem nemohla dál toto děsivé tajemství skrývat, nehledě na to, že se potřebuji nutně pochlubit :-p
No o něco asi jo [0= ale spíše jsem tím myslel že vzhledem ke změnám jaké jsou v seriálu oproti předloze, se šance že se to bude líbit notně snižuje (ačkoli averzi vůči seriálu jinak celkem chápu, ač já sám ji holduji s radostí)
No podívej, sere Lachtane. Jestli si myslíš, že jsem měl dodívat poctivě celou první sérii, abych se k ní mohl vyjádřit, tak zas takový masochista nejsem. Jako že bych si zvykl a změny oproti předloze už by mi tolik nevadily? Nu, vadily. Já se znám. Šance na to, jak moc se mi to bude líbit, jsem vyhodnotil už po prvním díle, a z dalšího "šumu kolem seriálu" mi vyplynulo, že jsem dobře udělal. ;-)
Druhá série se od předlohy prý liší více než první. Takže ano - je trochu paradox, že jsem u ní vydržel tři díly. :-) Chápu, že málokdo by to natočil lépe než HBO, ale mně se ten "HBO styl" prostě nelíbí. Stačí tak?
Tak samozřejmě že by šlo očekávat, že při svý profesi bude mít třeba nějaký léky/lektvary, který bude prodávat. A když už obchoduje s něčím, proč nerozšířit sortiment :)
Komentáře
A taková drobná drzost vůči seru Těžkohlavému, chtěl-li dát seriálu šanci, tak na to šel velice hloupě, z první série jeden díl a pak tři díly z druhé? To je stejné jako z první knížky přečíst dvě stě stran a pak rovnou skočit na Střet králů...
A heavy má rozhodně lepší techniku než Drogo nebo Jaimie - to si teda pište!
Promiň heavy, ale již jsem nemohla dál toto děsivé tajemství skrývat, nehledě na to, že se potřebuji nutně pochlubit :-p
Chápu, že málokdo by to natočil lépe než HBO, ale mně se ten "HBO styl" prostě nelíbí. Stačí tak?