FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Ozil je nevýrazný, ale mou důvěru pořád má.
A když se třeba něco povede (viz odveta v baráži), tak se zachovají jako naprostá banda vidláků – viz roztrhání obleků v letadle a pak ten pokřik na Druláka (nemá čů....a). Tyjo tohle fakt nejsou profesionálové… Dovedete si představit, že by v Anglii třeba Best nebo Shearer (neporovnávám s Drulákem, prostě osobnosti) strhali oprávněně výkon reprezentace a fotbalisti by pak po nějakém vítězství udělali takovéhle divadlo na letišti? Tyjo ti by dostali od novin a veřejnosti takovou čočku, že by týden chodili kanálama.
Fakt se mi nelíbí, jak se ty naše kopačky chovaj, nicméně budu jim fandit proti polákům. Pořád je to naše repre, byť Bílka nemám vůbec rád, nechápu některé jeho kroky, jeho alibismus mi leze krkem… atd. Věřím že je porazíme a domů nás pošle až Goméz...
Alek: Specifikem Čechů je, že se repre kritizovat nesmí, protože na co tady kdo čeká... :)
Mě nevadí, když prohrajou, pokud podaj slušnej výkon, vidim u nich snahu a sebereflexi. Mě sere, když si to tam šudlaj, ale sebevědomí maj jako kdyby porazili kluky vopálený brazilský.
A klobouk dolů před Čechem, že už se na reprezentaci nevysral a pořád s tou bandou někam jezdí.
A teď mne rozcupujte :-)
Mně vůbec celý ten náš tým připadá tak nějak moc háklivý na kritiku.
"Nehrajeme pro lidi typu pana Šípa," je další z výroků, který mi hlava nebere.
Víc pokory by to chtělo, hoši, víc pokory a výkonů na hřišti - na na hubě!