Abych nebyla furt OT, tak : k Melisandře mám stejný vztah, jako ke všem lidem, kteří to, co dělají, myslí vážně . Vážím si jich, nebo je aspoň respektuju (protože to myslí vážně) a mám z nich strach (protože to myslí vážně).
Na některé lidi se dá říct jen: "gods, you're dull" Což mi připomíná...myslíte, že Mel začala říkat Jonovi, že nic neví, prostě proto, že Jon nic neví, nebo Melisandra ví? Jakože ví o ÍÍgrit
Krisa: To som hovoril vyššie, prejav toho, že tento tu je buď dieťa, čo sa hrá na dospelého a vymyslel si aj tú priateľku alebo je to pravda a je len taký detinský... Neviem čo je horšie...
Komentáře
Příště budu zase zlý.
Končím.
prase - Vyspi se s někým - to je rozkaz! Svou imaginární přítelkyni z toho vynech a najdi si nějakou skutečnou - dost to pomáhá :-)
Týno - co s tím štěnětem na provázku budeš dělat ? :-D
Což mi připomíná...myslíte, že Mel začala říkat Jonovi, že nic neví, prostě proto, že Jon nic neví, nebo Melisandra ví? Jakože ví o ÍÍgrit
Aha, takže když já řeknu, že je někdo hloupý, protože něco přijímá bez důkazů, tak ty to nazveš jiným slovem, a pak to hloupé není, nebo co?
Upal se.
Zajímalo by mě, kdy už se tu přestaneš honosit IQ 80 ..
Tím prosím i ostatní ať dále tento odklon od tématu neživí. Děkuji, víte jak nerad někoho vykazuji, mažu apod.
http://funnydb.net/funny-picture/2776/special-olympics-arguing-on-internet-is-like-running-in-special-olympics-even-if-you-win-y