Mně je morálka jedno, nějaká nevěra taky, proti polygamii nic nemám. Ale když jsem přítelkyni kývl na to, že ji nepodvedu, že se s ní radši rozejdu, tak to hodlám dodržet.
Tyna: Ale já proti morálním hodnotám, které mají logické opodstatnění a ke kterým si člověk dojde sám, vůbec nic nemám. Naopak. Jen jsi nepochopila, co jsem psal. Nekoušu ptáčkům hlavičky, abych si připadal děsně nemorální.
To je od tebe hezké, že nekoušeš ptákům hlavičky... OPravdu. Velmi.
A teď, jsem žena a matka, měla bych se krotit. Nadhazuju tady morálku, pravidla versus pubertální chování. Takže se kurnik nebudu smát jednoduchým pubertálním dvojsmyslům jako když mi bylo patnáct.
uz toho bylo dost. prominte mi, byl jsem vul, ale jenom proto, ze jsem vul. nekdy. jsem napul krestan a napul gay, to se pak tezko zije u nas na vesnici.
Tyna: Nechápu důvod, proč je tady nadhazuješ, já mám pravidla. Vlastně se řídím určitými pravidly víc než většina lidí. Akorát jsou to z velké části jiná pravidla, než máš ty, ale to neznamená, že to nejsou pravidla. A taky to neznamená, že ty tvoje jsou dospělejší jen proto, že jsi starší. Ano, moudrost je většinou přímo úměrná věku, ale hraje tam roli X dalších faktorů.
Komentáře
A teď, jsem žena a matka, měla bych se krotit. Nadhazuju tady morálku, pravidla versus pubertální chování. Takže se kurnik nebudu smát jednoduchým pubertálním dvojsmyslům jako když mi bylo patnáct.
Ne, promiň
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
A psal jsem "ptáčkům", ne "ptákům".
A příspěvěk z 12. Červen 2012 - 23:14 jse nepsal já.