GRRM řekl...

upraveno 1. září 2010 v George R.R. Martin
1679111220

Komentáře

• upraveno 12. června 2012
    JJ jen ať přepisuje, jen doufám, že se nezpozdí a seriál mi nevyžvaní konec dřív než kniha, jelikož B+W ten konec znají...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 12. června 2012
    No, dá sa to:
    Búrka: 2 série
    Hostina + Tanec: 3 série(môj odhad, 4 by boli moc, 2 málo)
    Víchry: 1 alebo 2 série
    To znamená, že má minimálne 6 rokov na to, aby to dokončil, možno aj viac. Navyše vysielanie seriálu môžu odložiť povedzme o rok, ak by to nestíhal.
    upraveno 12. června 2012
    "aby spolu s poslední sérií vydal i poslední knihu"
    Tohle mi není jasné. Jako že by fakt byla poslední kniha vydaná cca ve stejnou dobu jako by byla vysílaná série podle ní natočená? Není to trochu padlé na hlavu? Samozřejmě za předpokladu, že se tou dobou bude seriál pořád ještě vysílat.
    Prečo? Bolo by to náhodou dobré.
    upraveno 12. června 2012
    V čem?
    Pekne by sa to ukončilo spolu, celá sága, bolo by to také komplexné. Len aby to potom nešlo skôr, než by vyšla kniha v češtine.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 12. června 2012
    myslím, že to bolo v kontexte: dokončím včas. neexistuje aby pustil seriál pred knihou, tomu neverím.
    kdyby to měl ve smlouvě...
    takhle to tam neříkal. Spíš, že chápe, že píše pomalu a že by byl vážně nerad, kdyby ho ta lokomotiva (jeho slova) předjela. Ale možné je všechno, nicméně se pokusí:)
    Že by takovou smlouvu podepsal? To se mi nechce věřit.
    Hlavně nevěřím, že by dal své materiály ke Snu tvůrcům dřív, než by ho vydal. Takhle bychom se možná dočkali dvou konců.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 13. června 2012
    No jo, jenže rámcově může být "Jiní nevyhrají". Tvořte si s tímto :)))
  • upraveno 4. července 2012
    Wow, díky za info! :) Hodilo by se na novinku :)
    Jo, taky si říkám. Nedokážu si představit, že na Vichry budu čekat někdy do roku 2016 :/
    Snad četl kapitoly, kde se toho moc neděje, aby nespoiloval. Spíš se obávám, že to budou běžné kapitoly a Wichry budou sama vata kolem pár důležitých úmrtí. :-(
    Taky určitě vybral kapitolu, kde není žádný chR'chlor. :-)
    Ben Nevis: Všechny čtyři kapitoly, u kterých známe obsah, jsou hned z úvodu Vichrů, takže bych se tak neunáhlovala. Opravdu zajímavá bude až situace po úvodních bitvách a Martinovi ostatně ve všech knížkách trvalo nejmíň sto stran, než se děj nějak rozhýbal. Trochu optimismu do toho umírání :)
    sveva: Díky za další odkaz. Nejvíc mě potěšilo, že Martin sám by neschvaloval, aby za něj ságu dopisoval někdo jinej - a teď to dokaž, Georgi, protože slova jsou vítr :D

Jinak k těm gayům - u Lorase je to jasný a je to spíš veřejný tajemství. U Bryndena Tullyho mi to přijde víc než pravděpodobný. Kdyby to tak nebylo, Martin by si neodpustil zmínit nějakýho toho bastarda.
    Ok, děkuji :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.