Melisandra a Stannis

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování
1131416181929

Komentáře

• upraveno 12. června 2012
    Jasný, jenže ti právě si chtěli dokázat, že jsou něco víc, než póvl. Nebo spíš si to opravdu mysleli. A svoji výjimečnost chtěli předat i svým potomkům. Proto se brali mezi sebou. Mysleli si, že normální pravidla na ně neplatí. No, po pár generacích se začly rodit zrůdičky a hemofilici. Pravděpodobně jim to ani pak nedošlo, ale asi chápali, že něco je špatně. Jen tomu říkali Hněv bohů :)
    To už je čtvrtek? :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 12. června 2012
    prasezlesa: Snažně tě prosím, založ si nový topic a neplevel Melisandru a Stannise. Děkuji
    Krisa: Ne, já jen chtěl zesměšnit tu vymaštěnou krávu, teď už jdu stejně spát a už sem nenapíšu, dokonce už to tu nebudu ani číst, protože už je to tu na mě příliš .. ehm .. žumpa blbosti.
    Prase:Si imho velmi zaujimavy clovek. Strasne rada by som sa dozvedela, ci je tvoja arogantnost, vulgarnost, empatia, asertivita a pod vrodene, alebo ziskane skusenostami. Zomieram zvedavostou nad otazkami zivota a smrti. Okrem IQ, ktore si si na papieriku vypocital podelenim poctu much, ktore si v zivote zabil, by som chcela vediet, ake zivotne skusenosti, vzdelanie, praca, manzelstvo, rodicia atd ta viedli k tomu, cim sa prezentujes. A este, co robi ten tvoj kamos, lebo povodne som si myslela, ze vladcom zemegule je Obama. Odkedy sa poznate? Vie o tom mama?
    prasezlesa: Ale Jeníčku, já myslím, že se mýlíš :-))) Tož si daj nějaký ten tvarůžek, jako správný synek, to ti udělá dobře.
    upraveno 12. června 2012
    A to se před pár stranami rozčiloval, že neznáme zásady diskuse... (respekt a neurážení diskusního partnera)
    Alek prosím ťa. Jedno božie hovädo tu nonstop uráža ľudí.
    Krisa: Myslíš tiopic "strašně mě zajímá Tyna, ale jsem trochu neohrabaný a nevím, jak na to?"

Jenže, já jsem vdaná... A taky ten věkový rozdíl. A pak, Moravák a Pražanda? Vždyť by to bylo jako Jorah a Lynesse, nebo jak se jmenovala:-)))
    upraveno 12. června 2012
    prase bych ignorovala.. vždycky se někde najdou lidi, co takhle pruděj a pak se hrozně bavěj tím, jak se ostatní čílej.. takovýmhle *píííp* neposkytuji to potěšení :-)
    Začal jsem být sprostý především kvůli tomu, jak mě Tyna začala shazovat ve stylu "Tvůj názor je takový, jaký je proto, že jsi puberťák, nebudu teda argumentovat, prostě napíšu, že jsi puberťák, a je to."

Takže ona první urazila mě, tak mi tu přestaňte nadávat, jak já někoho urážím.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 12. června 2012
    ALEKU PROSÍM NEBANUJ MĚ:

Prase ty seš takovej vymatlanej arogantní egocentrickej debílek co? CO si o sobě kurva vůbec myslíš? Všichni ti tady tvrděj opak, mají pro to podklady a ty jako by se v tý tvojí palici něco posralo si pořád meleš svoje kokotiny! Už mě to s tebou fakt nebaví, to je jak s pětiletym dítětem a ještě k tomu postiženym. Víš co? Radši se vrať zpátky do školky protože ta tvoje nebetyčná idiocie už mě začíná unavovat. Tak konečně něco napsanýho tvojí řečí, kdy jeden akorát jak čůrák nadává. Teď už rozumíš? Je to takhle pro tebe srozumitelnější nebo seš tak blbej že ani tohle nechápeš?

EDIT: :wink:
    EY: To, že většina má jiný názor, neznamená, že je správný .. argumentum ad populum. A žádné podklady pro svoje názory nemají, to je právě to, o co mi jde. Já podklady mám - Darwin, Weismannova bariéra.
    upraveno 12. června 2012
    Prasezlesa: Velmi se omlouvám, že jsem řekla, že z názorů znevažujících obecnou morálku vyrosteš a dostaneš rozum :-))) Tak nedostaneš, no. :-)

EY: Ale neshodneme se na tom proto, že bychom k tomu došli stejnou cestou .. Já jimi opovrhuju proto, že jsou to lidé, kteří přijímají něco, pro co není důkaz, ty proto, že si myslí něco, co jsou podle tebe blbosti.
    Tyna: Já jsem zase mohl napsat, že jsi stará kráva, a proto už rozum nemáš. Úplně stejně kvalitní argumentace, takovým způsobem opravdu inteligentní a civilizovaní lidé argumentují, že?
    esed: já jsem taky pochopila, že spolu S a M něco mají. dokonce jsem si pomyslela, konečně jsem si toho všimla i já. :-)
    Jinak Mel moc nemusím, protože moc nemusím čáry máry všeobecně a Stannis mě dost štve tou svojí zásadovostí a spravedlností a přitom se tak vůbec nechová (viz již zmíněné upalování a o zavraždění Renyho tay věděl a ne že ne).
    upraveno 12. června 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.