Melisandra a Stannis

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování
1111214161729

Komentáře

• upraveno 12. června 2012
    Týno - k náhodným mutacím v genofondu údajně dochází zhruba 3x denně. Na vině je různá radioaktivita, RTG záření a různé podobné vlivy.....drtivá většina mine pohlavní buňky a opět drtivá většina z té menšiny jsou bezvýznamené mutace, které jsou neutrální, co do významu. :-) Ale třeba už tohle víš...já jen tak :-) jaký je Tvůj názor na Stanise a Melisandru ? ;-)
    Třeba ji rád má, jen je prostě tak strašně studenej, že neví, jak jí to dát najevo. My to máme s tátou taky tak :-)
    Já myslím, že i v knížce řekl, že ho přitahuje. Minimálně se mi tam někde do hlavy ta myšlenka vloudila a to tak 6 měsíců před seriálem :)

Týna: pro zmenšování vlivem nedostatku prostoru a tím potravy nejsou důkazy. Na Maltě vůbec nežili sloni o velikosti většího psa. Jak tě taková blbost mohla vůbec napadnout....
    Prasezlesa: Mnojo, no. Se sdělenou pravdou se těžko bojuje.

Naši předci pili alkohol, ale my máme NÁHODOU lepší schopnost alkohol štěpit. Lidé se po zemi NÁHODOU rozprostřeli tak, že tis nejtmavší kůží žijí tam, kde je nejvíc slunečního svitu. A zvířata uvízlá na ostrovech se NÁHODOU začnou v dalších generacích zmenšovat.

Asi to tak chtěl Bůh, ne :-)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fb/Cretanelephant-petermaas.jpg

Dospělý sloníček z Kréty
    esed - já teda v Tanci nenašla nic, co by naznačovalo, že s Melisandrou má něco fyzického....ale já taky nesleduji seriál, takže nejsem ovlivněna tímto dojmem. Proto zůstávám v blažené nevědomosti o jejich nadstandardním "friendship with benefits" vztahu :-))
    Tyna: Ne náhodou, OMG, tam, kde víc svítí slunce, přirozeně líp přežili lidi s tmavší kůží, proto tam postupně začali převažovat.

A v Boha nevěřím, nevím, co s tím furt máš, křesťany opovrhuju.
    Jarla: O těchto mutacích tu vůbec řeč není.

A ten článek na novinkách s tím taky nesouvisí.
    esed. Naopak, já čekám, kdy bude Tanec vyhlášen pro neseriálová témata jako čistý, abychom nemuseli černit nic.
    esed - no vidíš, mi to taky přišlo jako že nemůže vůbec spát, protože se strachem a obavami a čučením do ohně zabaví dostatečně :-) Ale nemusí tomu tak být....pes ví :-D
    Chtělo by to, aby byl Stannis taky jednou POV a všechno to vysvětlil. Nebo to bude jedna z těch teorií, co se nikdy nevysvětlí.
    A podle tvojí teorie získali ti úplně první geny kde, když neměli předky, od kterých by získali geny ze zkušeností? He? Píšeš prostě sračky, byli úplně stejně náhodně namíchání (náhodně, ne nějakým Bohem, do kterého jsi asi zamilovaná, když ho máš potřebu furt zmiňovat), stejně jako byli částečně náhodně namíchaní jejich potomci.
    Mně taky.
    Ostatně já bych u Zdi nijak klidně nespala. když uvážím, co za ní číhá.
    V Davosovi nám žije Eddard Stark. Žeby nakoniec skončil na Zimohrade? možno ako kastelán.... hm....
    Ne, to nevíte, to si myslíte, a to je právě ta totální blbost, co tady tvrdíte už od začátku.
    Tyna: No ty evidentně ne, když píšeš takový sračky ..
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 12. června 2012
    Jarla: Ta mutace světlé kůže by totiž vznikla náhodou, ne kvůli cestě na sever, a logicky, přežili by ti světlí. Proč asi, že ..
    jarla: to mi připomíná, že jsem měla ve svém podezření kdysi pravdu. Targaryeni nejsou tak úplně normální lidi - viz odolnost vůči nemocem zmíněná v Tanci.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 12. června 2012
    Lord Gepeto Illar: Dikuse funguje tak, že se něco tvrdí a podkládá se to důkazy. Já důkaz mám, Darwina, oni nemají. Mám pravdu já, tečka.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.