Interview s Bryanem Cogmanem

upraveno 9. června 2012 v Novinky
13

Komentáře

• upraveno 11. června 2012
    To jsem asi jediná, kdo měl Jona za blbečka už v knížce... Možná je to taky Kitem, pro kterého je Jon už nad jeho herecké síly..
    Khadgar: Madden a Clarková mají co hrát, což se o Kitovi ve druhej sérii moc říct nedá...
    No já nevím, když si nechá dvakrát pláchnout rukojmí, tak asi bude vypadat jako hlupák bez ohledu na to, jak to zahraje. Kit si možná mohl odpustit pár štěněčích pohledů, ale jinak mi jeho ztvárnění Jona vyhovuje a navíc má z celého castingu ty nejkrásnější nejkudrnatější a nejzářivější vlasy :) V knihách taky není Jon zrovna kandidát na členství v Mense, ale jako takový trouba, jakého z něj dělají v seriálu mi nepřijde. Jasně průměrný divák bude spíš hltat zrzavou děvu tlachající o sexu než Quhorinovu partu bručounů. A nesmí chybět nějaká ta romantika pro jemnější povahy. Každému udatnému rytíři srdce zahoří při pohledu na sličnou ošetřovatelku, která bez mrknutí oka amputuje končetiny a nebojí se na plnou hu...bez obalu vyjádřit svůj názor. Zároveň umí ve sprvánou chvíli projevit citlivější stránku a získat si sympatie dojemnou historkou z dětství, když nezabere ani to, je na čase odhodit svršky. Škoda jen, že neumí vrhat nože. Některé změny prostě občas zamrzí.
    A jak by chudák mohl vědět? Vyrůstal jako bastard na zvlčilém severu, pochybuji, že u těch barbarů Starků se mu dostalo pořádné výuky:-) Jinak i podle mě je takovej...pomalejší :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 11. června 2012
    Mám blbou otázku, jaká je vlastně úloha story editora? Chápu to dobře, že tvoří hrubou příběhovou linku, na kterou pak scenáristé (scénáristé?) píšou konkrétní dialogy?
  • upraveno 12. června 2012
    vzásade áno.

edit: doplním ešte, že nie len dialógy. editor má na starosti hrubú/základnú líniou. musia sa dostať odtiaľ tam, musia sa dozvedieť to a to. scenárista vytvára jedntlivé scény tej hrubej línie. nielen dialógy.
    navyše editor má za úlohu dbať na to, aby práca scenáristov naväzovala na seba. čiže povie - tento sa tam musí objaviť, pretože ho budeme potrebovať. tohto nezabite...., vysvetlite divákovi, že ona má traumu, aby dal jej skutok o dva diely zmysel. a pod....
    Okej, díky moc.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 12. června 2012
    Kit Harington je divadelní herec, takže to zas takové máslo nebude :) (neříkám, že je mistr světa amoleta v herectví, ale zas taková trága mi to nepřijde)
    Dobře, evidentně není to úplné dřevo, ale v seriálu to prozatím nebyla žádná sláva. Spokojenost? :)
    Na imdb vidím obsazení ve dvou filmech. Slibuju, že na Silent Hill se (s přemáháním) kouknu a pokud to dopadne dobře, tak upravím svůj výrok ;)
    Nejvíc jsem asi zvědavý jak dopadne Waldau s Oblivionem. Vzhledem k historii produkce tohodle filmu to může být propadák, ale klidně taky slušný boost po jeho kariéru. IMHO má z celého obsazení GoT aktuálně největší šanci prosadit se.

A tenhle rozhovor s Cogmanem berete moc vážně. Je to klasická PR výpomoc, nic víc. Pitval bych možná rozhovor exkluzivně pro winteriscoming, ale ne tohle.
    Týno když přihlédneš k předloze Conana, tak mám dojem, že ho Arnie ztrvárnil prakticky dokonale :-D (tím nechci říct, že právě tohle měl v úmyslu :-p )
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 12. června 2012
    Na Árnýho mi nešahejte :))
    A tak - já bych si šáhla - na otlapkávání toho na něm bylo dost - tehdá :-)) a první Terminátor byl taky prima :-)) Ovšem jeho nejlepší hláška je z Rudého horka "Sovětská metoda je lepší" :-D
    upraveno 12. června 2012
    Jarla: Anebo "Kokainum!" Eště mám rád "Jmenuju se Kimble a svý auto mám rád."
    :-) To si už nevybavím...viděla jsem to jednou...byli jsme na to v kině a celé kino z toho moc nemělo, protože bylo slyšet jen mého tatíka jak řve smíchy a komentuje děj - seděl mezi mnou a mamou a jak se na nás lidi celou dobu otáčeli, tak my se zase tvářily, že si jako nevšímáme...no bylo to prima představení, na kterém se tatík výtečně pobavil :-D Ostatní asi moc nevěděli o čem to bylo...
    upraveno 12. června 2012
    Jsem to měl oddělit. To je totiž z Policajta ze školky :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 12. června 2012
    Dolph Lundgren není/nebyl hnusný! Nepatřil vyloženě mezi hezounky jako Cruise či Pitt, ale do ošklivého měl daleko.
    Waldau je dobrej v Headhunters. Jinak nedávno jsem zjistil že Dolph Lundgren má iq 160 a má akademické zkoušky z matematiky, fyziky a chemie.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.