FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
13536384041150

Komentáře

• upraveno 6. června 2012
    Ty si v klidu házej koulemi a do fotbalu se chlapům nepleť. :-)
    Alek: moje jedenáctka by podle jejich pravidel vypadala takto: B - Buffon O: Evra, Terry, Ramos, Lahm Z: Ribéry, Gerrard, Xavi, Robben; U: van Persie, Goméz
    no konečně kloudná odpověď! :-) díky za tip, Chmure. Vezmu v úvahu. Jen mi tam chybí Bary - jak říkali kluci v týmu, tohle bude jeho mistrovství. Tak to jako nejde bez něj, to dá rozum.
    Tyjo, když se tak podívám na dresy naší repre, nemůžu se ubránit dojmu, že ta červená varianta (zvlášť když se propotí - byť to tedy někteří naši hráči moc neumí) vypadá to spíše na dres na House Lannister... :-D

No hlavně aby byl Rosa zdravej. Bez něj to vidím černě. Naopak pokud bude na hřišti a fit, klidně bychom mohli postoupit... Ale celkově si myslím, že máme na 2.-3. flek ve skupině
    Možná že Španělé obhájí, zdá se mi, že mají teď nejlepší tým v Evropě...standardně na vysokých postech vyhlížím Německo a Nizozemsko.
    Líbí se mi- Naši fotbalisté dnes odjeli na EURO vlakem, za 14 dní se vracejí kanálem.
    Hlavně že jsem se dozvěděli, že v Polsku momentálně nejsou k sehnání sobi...
    Chmur: Člověk zapomene na smajlík (v domnění, že tady fakt není třeba) a hned ho maj za blázna :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 6. června 2012
    Milán nás (coby člen nároďáku) jednou všechny přežije!
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 6. června 2012
    A pořád přitom bude ještě patřit mezi nejlepší hráče týmu...
    Ano, v roce 2042 jednou ze svých francouzských holí kopne penaltu a Češi se stanou "majstri Európy".
    upraveno 6. června 2012
    A stále bude mít nejkrásnĕjší vlasy, nejopálenější pokožku a nejhezčí tanga z týmu :)))
    upraveno 6. června 2012
    Opakování je matka moudrosti.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 6. června 2012
    To ses tak zasnila, že se ti až ruka roztřásla, co? :))
    Krisa: No vidíš, to mi přijde hezčí Rosa. Ale nejradši mám Peťu Čecha, neb je to můj ročník a chytá v mém oblíbeném PL týmu.
    Chlapi to tu berou čistě herně, trocha estetiky neuškodí.
    upraveno 6. června 2012
    Nevada: jop
    Vlcacka: estetika nevadi, ale všeho moc škodí a tohle už mi pálí oči :)))
  • upraveno 7. června 2012
    1. banán je gól. má ho za chrbtom, tak ho asi pustil. snáď ich nebude veľa.
    2. "s medzi nohami" to nemá žiadny súvis. každý gól je banán. Všetky lopty medzi nohami súpera (nahrávka, strela, gól) sú jasličky, jesle.
    3. dajte si do zostavy ozila - ak sa nestane niečo špeci, tak to bude naj hviezda šampionátu.
    sarven: Myslíš že když válí v Realu, bude válet i v německým týmu? :-) Já osobně jsem zvědavá na Robbena, v Bayernu je s přihrávkama dost sobeček...
    sarven: To by odpovídalo mému tipu, že je uvidíme hodně nahoře. Možná finále Německo - Španělsko? :-) Možná je to kravina, nevím z hlavy skupiny...
    Jo, souhlas. Özil bude určo jednou z hvězd šampionátu. Pokud to navíc půjde i Gomézovi, kterej měl letos taky supr formu, myslím, že Němci budou hodně nahoře. Dva sice tým nedělají, ale Němci mají celkově hodně kvalitní mančaft. A navíc na turnajích jim to pravidelně jde (až na pár výjimek). Pamatujete, jak je na ME2004 porazilo víceméně naše béčko 3:0 a jeli dom?... Jó, to byly doby... Myslím, že letos tam budeme do počtu a postup ze skupiny by byl velkým úspěchem. Fotbal ale někdy nemá logiku, třeba to bude fungovat...
    myslím, že keď bol neuveriteľný na MS v afrike a potom ako "nikto" prestúpil do realu a tam vytlačil zo zostavy Kaká tak je dobrá šanca že s khedirom, krossom, mulerom a klosem pojdu po titulu.

edit: ježiš, takú hrúbku som udrel, že to je už aj na mňa veľa :(
  • upraveno 8. června 2012
    v druhom polčase budem musieť fandiť grékom, tie žlté/červená boli nehorázne.
    Sarven máš recht. A ešte aj tá neodpískaná 11-ka. Polakovi lopta 2x buchne o ruku a nič. zarezal ich ten sudí fakt jak sa patrí...
    fuha, ale az sa bojim svojej fan power. ty greci ich mlatia, hlava nehlava (shock)
    Co myslíte, mají ještě Devils šanci zvrátit sérii? Kings mají našlápnuto od začátku play-off, ale ještě bych ďábly neodepisoval, v posledním zápase hráli skvěle.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 8. června 2012
    A Devils jsou Gréci nebo Poliaci?
    :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.