FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
13435373940150

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 4. června 2012
    Žeru Vencu Titleblacha, ikdyž bez kníru už to není ono :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 4. června 2012
    Masochistko :)
    upraveno 4. června 2012
    No jo, zprávy na Nově, to je moje - Venca T., Pavel Brumbrovský a Karel Voříše, to je tým snů. Jejich zprávy mě děsně baví, teď v zimě byli jejich zpravodajové opravdu ve formě: pokus s vodou v -14 stupních, zpráva z domova "Dnes v Praze umrzli 2 lid a nevydrželo to ani vodovodní potrubí" (reportáž o trubkách) a zpráva ze světa "V Chorvatsku mrznou lidé i palmy" :)))
  • upraveno 4. června 2012
    no počul som, že celkom vážne hrozí, že zimný olympijský turnaj kúpi CME (Nova a Markíza), takže sa môžeme tešiť na hokej bez zvuku, lebo počúvať hentie hovoriacie hlavy je už špeci utrpenie
    já už to taky slyšel, respektive, že prý mají koupit hokej (prodává se to po kouscích, už ne jako celek). Ale komentátoři z ČT říkali, že to zatím není jisté.
    no veď hokeja bude najväčšia škoda.
    upraveno 4. června 2012
    :D Škoda, že to je pokouscích, kdyby Nova koupila celou olympiádu (zomní i letní), to by teprve byla švanda. Živě si představuji komentář Vency T. a Pavla P. k rychlostní kanoistice :D:D:D
    Pavel P. svými komentáři aktuálně "oblažuje" diváky Eurosportu, který olympiádu mít bude, takže třeba i té rychlostní kanoistiky se v jeho podání dočkáš... ;o)
    upraveno 4. června 2012
    Poulíček na Eurosportu? Svět se v zadnici obrací :))))
  • upraveno 6. června 2012
    Tuším že to bylo před pár lety na nějakém tom Kanadském poháru bo co kdy Pytelbach říkal Vincentovi Lecavalierovi furt "Vencán". To jsem nemohla.
    BTW, formulkama to tu zaplevelit můžu nebo mne vyokníte (rozuměj defenestrujete).
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 6. června 2012
    Aha. Tak ať mu to v nebi střílí stejně dobře jako tady v slzavém údolí!
    Dnes zemřel i Ray Bradbury. To sice nebyl hokejista, ale i tak si na jeho památku dnes večer vezmu jeho Kaleidoskop a znovu si přečtu pár povídek, které mě kdysi přivedly ke sci-fi.
    Na Bradburyho mám jen jednu vzpomínku a to značně děsivou z páté třídy základky, kdy jsme měli v čítance úryvek z těch stupňů Farenheita (nevím, kolik jich bylo) - z toho jsem měla noční můry.
    Já jsem kdysi úplně šílel z jeho povídky Čekám. Ten styl na mne mocně zapůsobil!
    už ani motýlie krídla nebudú čo boli...
    upraveno 6. června 2012
    A v pondělí ještě Pan Trololo.
    Teď udělejme síto fotbalových odborníků. Kdo chápe význam banánu na následujícím obrázku?
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151015672486103&set=a.218616516102.163470.52479821102&type=1

Já žil v domnění, že se docela ve fotbale orientuju, ale tohle jsem nedal. A tak jsem tedy musel uznat, že tomu nerozumim. Takže poraďte mi tým snů, mám chuť soutěžit na: http://tymsnu.isport.blesk.cz/Index.aspx
    Gól neboli banán. Co je na tom nejasného? :-)
    To se pozná starší generace :-)
    No pokud jsem rozuměla dobře, tak banán je gól, který brankáři projde mezi nohama....

(k tomu s eprý vztahuje "dát někomu banána" - aneb balón prošlý mezi nohama je zjevně ostudnější než jiný puštěný gól...ale já fotbal nesleduji, tak jen, co jsem slyšela...)
    Hmm, stejně nechápu, jak to mohlo vzniknout :-)
    Ne nutně mezi nohama. Tomu se snad říkají jesle, ne? ;-)
    Sedum banánů... zpíval už přece Jarek.
    no vidiš, u toho Jarka jsem si to vlastně odvodil, tam v kontextu to bylo v poho...
    no vidiš, u toho Jarka jsem si to vlastně odvodil, tam v kontextu to bylo v poho...
    Alek se nám zacyklil. :-)
    No vidíš, tak jesle nebo banán...já vás varovala, že tomu nerozumím :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.