Hlavně do těch nekoukatelných sraček cpou miliony, zatímco zbytek světa...[moralizování o chudobě, životním prostředí apod.] Další důkaz, že naše civilizace už dlouho na špici nevydrží.
Pouze za předpokladu, že máš důkladně nasledovaného krtečka!!! (vzhledem k tomu, že doma krtkujeme do bezvědomí, tak budu v bussines class all inclusive :-p)
My z krtka (kvůli hrozbě měknutí mozku z té kvantity) přešli na pana Krbce :-) Ale už mi to taky leze krkem....vymýšlím něco neočuměného (sjeli jsme kočičí a čmelíky a a je to by mohlo být příliš inspirativní :-p )asi mu vrátím malou čarodějnici než něco vymyslím :-) Těžko říct, jak to vezme Aštar Šeran ....
Ne co se týče prsou - vždy jsem si vystačila s jedničkama :-)) Zamračení proto, že než jsem se je naučila rozhánět pometlem, tak se mi začali řezat a věšet a já to nedokázala ukočírovat a z toho je mi dodnes smutno :(
Komentáře
Další důkaz, že naše civilizace už dlouho na špici nevydrží.
(vzhledem k tomu, že doma krtkujeme do bezvědomí, tak budu v bussines class all inclusive :-p)
Těžko říct, jak to vezme Aštar Šeran ....
Zamračení proto, že než jsem se je naučila rozhánět pometlem, tak se mi začali řezat a věšet a já to nedokázala ukočírovat a z toho je mi dodnes smutno :(