12 dôvodov prečo bojkotovať GoT

upraveno 13. ledna 2012 v Seriál Hra o trůny
13468913

Komentáře

• upraveno 29. května 2012
    To víš no sem takovej vtipy nepochopící stannis
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 29. května 2012
    adelos: No, veď ani ja som to najskôr nepochopil, stačilo ale hneď pár prvých komentov pod článkom :)
    Toto je asi nejvtipnější topic :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 29. května 2012
    Miluju tenhle článek!!!
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 29. května 2012
    Přináší stále nové a nečekané zážitky :)
    A myslím, že nás ještě čekají lepší :-) to se hned tak nevyčerpá....sledovačů seriálu přibývá.....ti jakožto méně informovaní a méně...huh...přemýšliví se do toho vrhají po hlavě....:-D Zlatý věk teprve přijde :-))
    upraveno 29. května 2012
    No... čo povedať... Winter is Coming Hodorly Quckly :)
  • upraveno 7. června 2012
    Já jsem teď asi za blbce, ale tohle je článek z recese, žejo?
    Za svůj krátký třiadvacetiletý život jsem nepoznal věřícího, který by pohrdl knihou. Asi jsem byl holt jedním z temných depresivných tínejdžrov a taky naozaj samotársky.
    Btw Tyrion Rulez.
    Stejně tak Chrchlor.
    Mimochodem Sansa s Jonem měla chladnej vztah že? Nějak si nevzpomínám.
    Jo protože jí lilo do bot, jinak by byla nafrněná dál....
    Což nic nemění na tom, že kdyby jí do bot nelilo, tak zůstane nafrněná dál :-)
    No jo, ale to by se pak muselo začít rozebírat PROČ předtím nafrněná byla a zase by se došlo k závěru, že to byla věc daná výchovou. Jak jsem zmínila výše, Sansa byla "Catelynina holčička" a Lady Cat se k Jonovi chovala více než povýšeně...
    upraveno 7. června 2012
    Byť lordom Orlieho hniezda a Sansa taká zlá na Jona tak by sme ju diveli letééééééééééééééééééét :)

Teraz vážne, ono naozaj Sansa mala takú výchovu, aspoň, že si to začala uvedomovať :)
    Nepřestává mě udivovat, kolik lidí tu strašně lituje Jona Sněha. Proč? Bylo snad povýšený chování Catelyn to nejhorší, co se mu stalo? Ono se nikomu v sáze nic horšího nestalo, že je to tak oblíbený téma?
    Nelituji Sněha, protiví se mi Catelyn :-)) OK i Sansa a všechny obdobné fifleny :-D
    Mně spíš udivovalo, že se k němu Sansa chová slušně (i za zády tatínka). Místo bastard "nevlastní bratr". Tyrion takové štěstí neměl, kde kdo mu říkal do očí "Skřete".
    Bratrovi jsme taky říkali Skřete - to byla jeho domácí přezdívka :-))
    upraveno 7. června 2012
    Jarla: Nečiní to z teba logicky Cersei? :D
    Hm vzhledem k tomu, že nemám jiné sourozence a navíc bratr nás všechny notně přerostl, tak nevím nevím :-))
    upraveno 7. června 2012
    Tak nič :/ Už som sa začal tešiť, že ťa to urazí :D
    Gepeto...kdysi se tu řešilo, kdo by koho v reálu mohl hrát...bez mučení jsme přiznala, že podle vzhledu bych mohla leda Cersei :-) U této ságy zkrátka nemám k nikomu vypěstované sympatie ani antipatie dostatečně, aby mne to mohlo urazit nebo naopak nadchnout :(
    upraveno 7. června 2012
    :) Ale bola by si dobrá Cersei :D To sa inak máš, ja som si vybudoval dosť silné antipatie k Joffreymu, Cersei a ešte ďalším... Hlavne k Jorahovi... Teda od druhej knihy... :)
    Těžko, nebyla bych přesvědčivá...
    Samozřejmě, že sympatie, antipatie k různým postavám a podobně mám, ale nic víc :-)
    boze :D toto aky zakomplexovany uchyl pisal :D
    Zase...
    A budou noví a lepší :-D Hola na vagóny! a tradááááá :-p
    Na tohle se da rict jedine ROFL :D
    flankere - nechceš tu náhodou agnostikům přihodit odkazy na pár výživných křesťanských diskusí ? :-D
    Kdyby někdo potřeboval do vstupního testu zodpovědět otázku "Kolik andělů může tančit na špičce jehly?", tak správná odpověď je 17 - podle autority v tomto oboru Tomáše Akvinského :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.