Hra o trůny 2x09 - Černovoda

upraveno 25. května 2012 v 2. řada
18911131424

Komentáře

• upraveno 28. května 2012
  • upraveno 28. května 2012
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 29. května 2012
    chjó :((( on tam nebyl polibek Ohaře a Sansy :(
    Ani to zoufalství, kdy měla nůž na krku a musela zpívat. Zpívat tak krásně o milosrdné matce, že to i Ohaře obměkčí (jako že ji aspoň neznásilní :) )
    Prostě přišel a rekl: "Nazdar Sanso, přišel jsem si pro Tebe a odvedu si Tě s sebou do bezpečí." Jako taky to není špatný, hlavně jak tam Sansa stojí a málem upustí panenku. Kdyby ji upustila a odešla s Ohařem, tak by to byl takovej symbol, že opouští dětství a vydává se cestou dospělé ženy. Ale ona s ním neodejde, že? Co by asi pak dělali s její linkou ... Škoda :(

PS: Deště z Kastameru: NAPROSTO ÚCHVATNÝ. Však je ještě uslyšíme :evil:
  • upraveno 29. května 2012
    tak ale to sa bavíme o Pani hudbe!
    Já si osobně myslím, že bubny budou...tímto chtěli jen píseň představit a myslím, že s bubny by to v tomto díle nebylo ono :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 29. května 2012
    Stark z hor: No tak se nedivme, že Stannis prohrál, když na KL vyrazil s ananasovejma loďma :D
    Tak tenhle díl byl velmi kvalitní..
    Loras v Renlyho brnění na pozadí ohně vypadal vskutku jako z jiného světa. Na Bronnovi bylo vidět čirá radost ze zabíjení. Ohař skvěle předvedl panickou hrůzu s ohně. Za to, že nebyl řetěz jsem rád, protože Davos alespoň nevypadal jako idiot, který vjel do pasti.
    O Tyrionovi, Cersei, Sanse a spoustě detailů už tu byla řeč, ale líbil se mi i vražedný pohled Šae, když si Tyrion nemohl "vzpomenout" na její jméno před Sansou.
    Pokud Tyrionovi nechají upadnout nos, tak to zřejmě budou řešit podobně jako v Justienovi, bastardu božím, kde hlavní hrdina nosil dřevěnou náhražku přivázanou k hlavě..
    upraveno 29. května 2012
    sarven: To byla limetka na dochucení :D
    Takže vlastně Tyrion je takový Horst Fuchs, kterému Pyromancer (Pepe, nebo jak se ten chlápek jmenuje) přinesl nový Smoothie Maker. (nějaký divný dabing, ale s normálním je v příšerné kvalitě)
    upraveno 29. května 2012
    Arianus: No nevím, dostat šípem do hrudníku/boku a pak do rány dostat pěstí, tak se taky složím...
    Epizoda se mi líbila, ale že bych byla až tak nadšená? Bylo v tom vidět víc peněz, což je super, ale zároveň se tím odhaluje chudost jiných epizod.
    Nejvíce se mi líbily záběry na Davose a Stannise na lodích, bylo to tam deštivé, temné a pochmurné. Pak se povedl Ohař. Konečně měl spálenou půlku hlavy a ne jizvičku na čele.
    Řetěz mi chyběl: ne proto, že byl ve Svatém písmu, ale že obránci vyhráli na vodě moc snadno jenom díky divokému ohni. Jmenovalo se to Blackwater a ne Mud gate.
    Tentokrát více souhlasím v hodnocení s Nevadou, některé části boje byly k smíchu. Třeba střílení po vojácích zápalnými šípy. Stannis v první linii a nepadnul.

Deště Kastameru jsem si taky přestavovala výraznější a melodičtější, vzhledem k tomu, že je to západozemský hit. Ale potěšilo mě, že se rozhodli takto zpestřit závěrečné titulky.
    Já předpokládal osobně že tam ještě budou házet oheň z hradeb (což v knize mám dojem dělali)...a proto zápalné šípy. V boji se mi líbilo Sandorovo co sek, to muž na dva, či ten šplíchlý mozek na Stannisovi u hradeb :D

Btw. ten starý prasák Pyromancer se fakt při tom pohledu udělal!

K Lancelovi, Cersei ho popostrčila někde do středu pancíře na hrudi, Lancel to dostal někam tak do boku na úrovni břicha...
    Len na upresnenie: Po Daenerys je právoplatným dedičom Stannis, pozeral som to a myslím, že Targaryenovia mali posledný zväzok mimo rodiny práve s Baratheonmi. A keďže Daenerys je podľa všetkého práva členkou dosh khaleenu, nemôže byť kráľovnou, čiže to prechádza na koho? :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 29. května 2012
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 29. května 2012
    Anglachel: Už jsem zmiňovala, že Daenerys je jenom dědička sesazené dynastie.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 29. května 2012
    Nojo, ale to je 300 let dozadu. To můžu taky říct, že jsem přímí potomek Adama a Evy a tudíž mám dědičné právo na trůn Ráje a Jablečného sadu.
    Králem bude Rickon a basta! :D
    To už by bylo jak Amber :-p
    Nie, je to možno 80 rokov dozadu a je to zatiaľ posledné manželstvo, ktoré Targaryenovia uazvreli mimo rodiny. Čiže po vymretí všetkých Targaryenov sú právoplatnými kráľmi Baratheonovia.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.