Kolikokoli: Ve Wolverinovi? S blond pramenem vlasů si pamatuju jen Rogue v X-Menech. S Jackmanem souhlasím. Je to jeden z herců, na které se dá koukat téměř ve všem. Třeba nedávno jsem viděla Real Steel, a ač je to klišovitá limonáda, tak jsem se docela bavila. Nebo jeden jeho starší australský snímek, kde hraje řidiče kamionu, který napsal romanci a vydal ji pod jménem kamarádky. Snímek taky průměr, ale viděla jsem ho na Hallmarku třikrát :o))
U nového Bonda (DC) jsme si musela chvíli zvykat, že má neustálý duck face. Ale musím říci, že nové Bondovky už vypadají jako akční filmy a ne jako komédie (James Bond ujíždí se sličnou čelistkou sněžným skůtrům na futrálu od violoncella).
Tak koukám, že mám jako obvykle několik let zpoždění. X-men je jeden z mála filmů tohoto typu, co se mi líbil, 2ka ještě o něco víc. Když jsem pak viděl tu hrůzu, co udělali z 3ky..
Stále si stojím za Connerym :D I když Cassino Royal byl supr :) Výbornej záporák, snad nej jaky tam kdy byl :) Ten druhý díl s ním byl už jak zorro/batman.
Prave sme sa nedavno bavili o tom s kolegami (rocnik 80-83). Nikdo nevedel nazov filmu ani preco si vobec taku blbost pamata, ale vsetci si dokazali nan spomenut. Akoby nieco podprahove... Opis filmu: Chalan vosiel do strasidelneho domu a vypadali mu vsetky vlasy. Nejaka babizna mu poradila na ne hnusnu brecku a zacali mu rast vlasy neuveritelnou rychlostou. Niekto potom vyrabal z jeho vlasov kuzelne stetce a tusim to nebolo z jeho vlastnej vole.
Komentáře
S blond pramenem vlasů si pamatuju jen Rogue v X-Menech.
S Jackmanem souhlasím. Je to jeden z herců, na které se dá koukat téměř ve všem. Třeba nedávno jsem viděla Real Steel, a ač je to klišovitá limonáda, tak jsem se docela bavila. Nebo jeden jeho starší australský snímek, kde hraje řidiče kamionu, který napsal romanci a vydal ji pod jménem kamarádky. Snímek taky průměr, ale viděla jsem ho na Hallmarku třikrát :o))
Opis filmu: Chalan vosiel do strasidelneho domu a vypadali mu vsetky vlasy. Nejaka babizna mu poradila na ne hnusnu brecku a zacali mu rast vlasy neuveritelnou rychlostou. Niekto potom vyrabal z jeho vlasov kuzelne stetce a tusim to nebolo z jeho vlastnej vole.
Pamatate si niekto?