Vydání Hostiny pro vrány a Tance s draky

upraveno 10. května 2012 v Překlady
18911131420

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 23. května 2012
  • upraveno 23. května 2012
    Sakra, a já pořád nevim jakou :-) Raději bych paperback, ale ta obálka mě nějak odrazuje... počkám asi až to uvidím/omakám na živo.
  • upraveno 23. května 2012
    Sakryš, to s tou cenou fakt už nemyslí vážně =D Už šest stovek za Hostinu mi přišlo dost a Tanec vyjde ještě dráž? Jestli s každým dílem pujde cena výš a výš, obávám se, že už mi nezbyde na jídlo... =))
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 24. května 2012
    Maliky: Na co jídlo, když budeš mít další díl ASOIAF :)))
  • upraveno 24. května 2012
    Tak na Talpressu už je možné předobjednávat Tanec s draky!
    zrovna včera jsem dočetl Hostinu takže se moc těším až mě přijde Tanec
    Krisa: Když se nad tím teď zamyslím, něco na tom bude =)
    Zaplaceno, jen mě štve, že to nejde poslat do PO boxu, zas na mě určitě pošťák nenarazí doma :/
    Hildegarda: Tak vyjde vás to zhruba stejně jak nás no. Ale já si říkal, že těch 600,- za knížku je tak horní hranice. Bohužel to je horní hranice jen pro mě v tom, do jaké částky jsem ochoten platit dobrovolně. Ale nutkání mít kompletní serii v knihovničce a dobře si přečíst je silnější než "zdravý" rozum.
    Doma mi při kupování knížek vždy říkali, že nekouřím, tak si to klidně můžu dovolit, ale ony ty knížky začínají vycházet dráž jak to kouření =D
    tak si kup paperback a hornu hranicu jednej knihy neprekrocis :), bude vlk syty aj koza cela :)
    svagor vyfajci 50 eur mesacne a 50 eur - to uz je celkom slusna kniznica, ked to vynasobis 12timi, teda aspon policka :)
    Jenže celkově paperback vyjde dráž a beru to jako jednu knížku, ikdyž je to rozdělený =) Ono kdyby šlo o tu jednu knížku měsíčně, tak neřeknu ani půl slova, ale já knížek kupuju docela dost. Při posledním nájezdu na knihkupectví jsem odešel s osmi knížkama =D
    ja za knihu rád zaplatím. a asi za žiadnu radšej ako za ASOIAF.
    tanec předobjednán :-)
    Všechny dosavadní díly Písně ledu a ohně se daj na netu najít v elektronické podobě - a máte to satarmo ! (c) Přemek Podlaha ;-)
    haladdin: to sice jo, ale není to ono... já jsem třeba "úchylnej" na hezkej pohled na knihovničku =))
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 24. května 2012
    Nemám nic co by četlo PDF či DOC a mohl bych to destruktivně tahat v aktovce XD

Takže pevná kniha forever :))
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 24. května 2012
    Ja čítam cez mobil a tam mám kŕče a svalovicu v prstoch na tej maličkej obrazovke, keď to musím furt prehadzovať - a ďalší riadok je ten najväčší zabiják :D
    Po písmenkách? :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.