Hra o trůny 2x08 - Princ ze Zimohradu

upraveno 20. května 2012 v 2. řada
189111314

Komentáře

• upraveno 22. května 2012
    Tak ona neví, proč přesně ji drží. S Alayayou (nebo jak se jmenovala) Tyrion nespal, s Ross ano. Třeba si myslí, že ji tajně miluje :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 22. května 2012
    ROFL!
    Ja proste nepochopim, proc tam pokazde nedaji jinou devku...boha jeho, vzdyt to neni zas takovy herecky um ty jeji pasaze...
    Páč Ros je jako velikonoční vajíčko, najdete jí snad v polovině dílů :D
    No právě proto, aby nemuseli pořád představovat nové postavy. Už takhle si všimni, jak je divný, jak se tam najednou zjevil Podrick Payne - žádné představení, ukotvení do budoucna důležité role.
    ALek: Tak s tim Podrickem mas pravdu a vlastne mas pravdu ve vsem....kdyz ja zapominam, ze nekdo nezna predlohu
    Ross u Pycelleho nebyla (aspoň v téhle serii), to byla ta druhá slečna. Ta, co ji nechal Joffrey tak zmrskat (od Ross). S Alayayou Tyrion nespal, ale měl ji rád/byla mu sympatická, protože mj. byla chytrá a ráda četla (v knize, v seriálu se nevyskytuje).
    brbr: kdo se v těch děvkách má vyznat? :-) podle mě měl Tyrion na Alayaye (hernajs, to je ale blbý jméno na skloňování) nejradši její skříň :-))))
    brbr: kdo se v těch děvkách má vyznat? :-) podle mě měl Tyrion na Alayaye (hernajs, to je ale blbý jméno na skloňování) nejradši její skříň :-))))
    Proste v Kralove pristavisti je malo devek....tvurci serialu by se meli prijet inspirovat do Dubi:-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 22. května 2012
    Ta děvka má jméno! - v prvním dílu 2. série ji Ross oslovuje Daisy. Že holka radši nezůstala hrabat seno v tom Haystackhallu (ať už je to, kde chce) s tou její klikou na kunčafty..
  • upraveno 23. května 2012
    Ten Joffrey je snad v serialu větší zrůda než v knize :) Ale zdá se mi že mlácením prostitutek vynechali scény bití Sansy.
    A jak myslíte, že je teď děvkám v KL, kde lidi nemaj ani co žrát, natož aby měly na děvky. Asi jich hodně odešlo a z těch, co zůstaly, je asi jen pár takových, které stojí za to i pro šlechtice...
    A stejně mám pocit, že Ros se s Tyrionem zná líp... :/
    Takže včera jsem se podívala na díl podruhý a zmíním jednu věc, kterou jsem napoprvý pochopila jinak (asi nejenom já). Když Talisa Robbovi vypráví tu story o bratrovi a otrokovi, měla jsem za to, že to má ukázat, že to tak trochu jinak šlechtična. Vlastně je tím ale řečeno, že sama za sebe udělala zásadní životní rozhodnutí z vlastní vůle, zatímco Robb je postrkovanej okolnostma a plní povinnosti. No a viděli jsme, jak na to impulzivně zareaguje. To bylo dobře zahraný, scénáristi :)
    Joffrey je miláček. Sám bych ho obejmul, a zahrnul láskou :D
    Musíš jej hladit, hladit, až jej vyhladíš :D
    paráda
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 23. května 2012
    uth: xD Neznášam to slovo, ale... Zabité
    upraveno 23. května 2012
    Čo myslíš, prečo osm napísal, že to by nebolo dobré? :D Ale tak keď všetko označujeme prvým lsovom :) Ale aj Víchry by šlo, len preklad od wind je vietor :)
  • upraveno 24. května 2012
    Proč se začínají války ? Pro ženskou :D To sakra nemají jinej důvod - lyanna, cersei, ross, jeyne, melissandre, sansa & arya. Líbí se mi styl Greyjoy, ničit, znásilňovat plundrovat :D
    upraveno 24. května 2012
    blackfish - tak mužov tiež znásilňovať nebudú takže zase je v tom ženská :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.