Ty vlasy jí osvětluje západ slunce - červánky :) Aspoň si myslím, že to měla být myšlenka obrázku. Barva drakem chrleného ohně je nešťastně zvolená. A ty vlající vlasy taky nejsou zrovna ideální.
Obálka je ale jinak podle mě docela dobrá. Ale to říkám jen proto, že si vázanou verzi stejně nekoupím. :D Co je ale horší. Že obálka na paperback bude v jiném stylu než dříve :-/
Talpress hovoril, že prerobí aj pôvodné paperbacky, že budú také ako Hostna a Tanec. Ľudia, možno to tu nevyzerá ideálne(viazané), ale dnes som si kúpil Hostinu(ktorá bola dosť kritizovaná) a je asi najkrajšia zo všetkých. Obrázok v PC je niečo úplne iné kao skutočná kniha.
No já budu mrcha a penízky se rozhodnu investovat, až dočtu sedmej díl. Martin mě totiž závěrem možná tak vytočí, že to zapiju dvojitou vodkou. Musíš se ještě snažit, abych platila, Georgi :D
Add obálky... pokud vyjdou ve stejných vizuálním stylu jako Hostina a Tanec i ostatní paperbacky, vyberu si spíš je. To vizuální pojetí pevných vazeb se s mojí vizi mírně řečeno neshoduje.
Já si nejspíš v nejbližší době koupím originál (aspoň budu cvičit Aj). :) S češtinou si asi taky počkám na vydání všech a pak budu shánět z každé sady něco. Zatím to vidím na vázanou Bouři, paperbackovou Hru a Střet a u Hostiny s Tancem se nemůžu rozhodnout.
Vy jste strašně vybíraví, lidi. Já koupím tu první verzi, co mi v krámě padne do ruky a jestli další mají mít nějaké jiné obálky, po tom vůbec nepátrám.
Lepší jak obálka předchozí, ale pořád je to bída. Dany tam sedí naprosto nezučastněně, jako by byla vytržena z jiné situace, a navíc ty vlasy... Co to jako je? =D Celkově obrázek působí dětinsky a přitom my Píseň ledu a ohně dětinská nepřipadá.
Komentáře
Aspoň si myslím, že to měla být myšlenka obrázku. Barva drakem chrleného ohně je nešťastně zvolená. A ty vlající vlasy taky nejsou zrovna ideální.
Co to je za skřítka?
Oni Dany zase shoří vlasy?
Co je ale horší. Že obálka na paperback bude v jiném stylu než dříve :-/
Ľudia, možno to tu nevyzerá ideálne(viazané), ale dnes som si kúpil Hostinu(ktorá bola dosť kritizovaná) a je asi najkrajšia zo všetkých. Obrázok v PC je niečo úplne iné kao skutočná kniha.
Add obálky... pokud vyjdou ve stejných vizuálním stylu jako Hostina a Tanec i ostatní paperbacky, vyberu si spíš je. To vizuální pojetí pevných vazeb se s mojí vizi mírně řečeno neshoduje.
S češtinou si asi taky počkám na vydání všech a pak budu shánět z každé sady něco. Zatím to vidím na vázanou Bouři, paperbackovou Hru a Střet a u Hostiny s Tancem se nemůžu rozhodnout.
Už se těším jaký to bude "tanec" .