Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
1457910121

Komentáře

• upraveno 23. dubna 2012
    Tarja má dobrý hlas, ale mizernou hudbu - primitivní bez nápadu :( Nightwish se Šmoulinkou jsou absolutně k ničemu - obojí jsem viděla naživo a hrůza....
    Nespokojím se s polovičatou prací u těch, co mají na víc...a nespokojím se s polovičatou prací ani u těch, co na víc nemají :-D

heavy-head :-D
    Tohle jsme si pouštěli jako důkaz toho, že to, co zvládnou jeden dva nejlepší operní zpěváci, to každý druhý heavymetalový taky. :-)

(Obzvláště ta pasáž: "Lalala.")

Jinak, jedna Nessun Dorma od Manowaru na kvalitní zvukové aparatuře, a je jasné, kdo je král. ;-)
    :-D jo jsou někteří skutečně dobří - náhodou Powerwolf neznáš? Taková krásná recese na vysoké úrovni. Zpívá tam rumunský operní zpěvák Attila Dorn a ten zpívá stejně dobře naživo :-) Pusť si třeba "We drink your blood" :-) Ale kdyby Ti ty názvy něco připomínaly, třeba "Dead boys don´t cry" nebo "All you need is blood" :-) tak se tomu poddej. Navíc Attila Dorn bourá směšný mýtus o anorektických upírech obarvených na černo - sám není ani jedno a přitom jsem nic upíroidnějšího neviděla...třeba že je to Rumun ? :-D
    A jestli chceš krásně zazpívanou árii, tak doporučuji Liv Moon ten strhující závěr...a na rozdíl od Tarje si nemusí pomáhat varhanama. To jen ten mužský hlas jí to trochu kazí :-D
    Já znám jenom to, co mi doporučí kamarádi. ;-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 23. dubna 2012
    Z Rumunska znám akorát pěkný holky vod počasí:
    Jesně - kam se hrabe Zákopčaník slunce v duši, když tam je taková kočena těsno v gatích :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 23. dubna 2012
    Copak Zákopčaník, ale všechny ty Káji Mráčkový...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 27. dubna 2012
  • upraveno 27. dubna 2012
    Fanoušky Linkin park rozhodne potesi:)
    btw: uz to je par dni stary :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 2. května 2012
    Dal jsem do kupy osobní žebříček mých nejoblíbenějších soundtracků za rok 2011. Tady malá ochutnávka:
    Martha Marcy May Marlene -
  • upraveno 2. května 2012
    Montezuma: no tak sem ten žebř šoupni
  • upraveno 2. května 2012
    Poslouchám všecko, od Nohavici, přes soundtracky a vážnou hudbu až po metal, ale poslední dobou nemůžu dostat z hlavy LMFAO a Skrillex :D.
    LMFAO:
    Skrillex:
    upraveno 2. května 2012
  • upraveno 9. května 2012
    kdo je fanoušek Natalie Teny může jásat Molotov Jukebox nás poctní návštěvou a to na Rock for People třeba se tam potkáme =)
    upraveno 9. května 2012
    Kachítos: Ou jé, že by "nástupce" Ginger Ninjas ("tito skrznaskrz sympatičtí muzikanti si dozajista několikrát i s inštrumenty obejdou celý areál"), které museli pořadatelé "odstřelit, aby vůbec přestali hrát a mohl skončit RfP" :) Každopádně zaškrtávám položku v programu - mám to 5 minut od baráku, tak by byl hřích nepřijít :)
    Pfuj! Hlavní hvězda masters je zase Šmoulinka s kapelou....ach jo - zpívat neumí, naživo neutáhne ani vlastní fláky...nemohli by pro změnu dát někoho, kdo umí zpívat a ne šmoulit ? Když se podívám do Plzně - Uriah Heep, Megadeth, Powerwolf, In extremo, Vader, Blind Guardian, Behemot,.....to není spravedlivé!!!!!!
    Jo budu tam mít Edguy a Pain....na Only live twice
    se těším, ale i tak to není spravedlivé!!!!
    Tak já už mám pro letošek splníno. Pondělní Metallica byla parádní
    upraveno 9. května 2012
    Thule: Závist :). Já si udělám radůstku az 15. srpna (dala jsem si dopředu k narozeninám lupen na Foo Fighters)
  • upraveno 10. května 2012
    Já zrovna před chvílí toto (dneska to vypadá na Elání den):

Bloody youth, hell yeah. :-)

Já to říkal. :-)
    Ještě jednu a pak už vážně končím. :-)

když Elán tak tuto ta je má nejoblíbenější. tu si vždy ráda zanotujem
    Ta je taková mírně mužsky šovinistická. :-)
    upraveno 14. května 2012
    A ještě jednou navštívíme Skyrim :-)
    upraveno 14. května 2012
    Hezké, akorát jsem furt musela přemýšlet nad tím, že jim musela být fakt děsná kosa :)
    upraveno 16. května 2012
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 16. května 2012
    Koukám, že film se líbil :)
    Je úžasné, jaké detaily dokázali vykreslit jen během samotné cesty ze sklepení do pokoje. Autoři GoTu by si mohli vzít ponaučení :o))
  • upraveno 16. května 2012
  • upraveno 16. května 2012
    Amaroun: to i ve svejch ostatních videích. Btw LOTRa má zahranýho nádherně :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.