Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
12829313334581

Komentáře

• upraveno 7. května 2012
    Není jediný zdroj ropy na světě, jasné ?
    A jsou soběstační - jasně že jsou, ale když prodají, co nepotřebují, tak se budou mít líp - tak funguje obchod....samozřejmě, že teď neprodají, když si to berou chytrolíni násilím a ve skutečnosti jim to nepatří!
    Hlavně by se měla ropa přestat spotřebovávat jako palivo, protože fakt nevím, jak se obejdeme bez plastů. :-(
    Kdyby tam partner nebyl, Ariane, tak nemusel padnout a mohli jste žít svůj šťastný život. Protože žít s člověkem, který miluje mne a já jeho je veliké štěstí a je třeba si ho vážit. Kdybyste nebyli v armédě a našli si jinou práci, tak jste mohli být pořád ještě spolu. Ovšem za předpokladu, že pro tebe partner znamená víc než peníze od armády....kteréžto jsou potažmo z daní nás pracujících za služby, které jsem si rozhodně neobjednala....
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 7. května 2012
    Arianus: Co je UTC a IZS?
    Já bych do armády nemohla, protože bych nepřekousla vědomí, že bych se dost pravděpodobně mohla dostat do situace, že bych zabila jiného člověka (cíleně, naplánovaně...). Setkal jsi se s někým, kdo to zjistil až časem (za předpokladu, že by to psychotesty neodhalily dříve - nevím, jestli se to může stát)? Jak se to pak řeší - dá se dostat výpoveď z armády, přesune se jinam?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 7. května 2012
    upraveno 7. května 2012
    Krisa - tak docela asi ne :-) Není to založeno na "nemění" ale na "mění" :-)) Nemontovat se do cizích sporů, nezačínat, ale chránit si svoje zuby drápky! :-p
    upraveno 7. května 2012
    Jarla: Já myslela to "kdyby něco nebylo, něco jiného by se tudíž nemuselo stát" :)
    upraveno 7. května 2012
    Ariane - v tom případě jsi 1. měl myslet na budoucnost jinak než jako na kariéru žoldáka, 2. nejsi schopen naučit se jinou práci, nejsi ochoten to zkusit nebo se ti to prostě líbí.
    A celkově odpovídáš na otázku co je voják - vždy je to agresor ať je na kterékoliv straně, že....

A popravdě - už dlouho se mi chce zvolat - do prdele se všemi plasty! Nesnáším igeliťáky, nesnáším oblečení z umělin a nenávidím z duše umělohmotné součástky na čemkoliv! Plasty mi ztrpčují život leta! Kdykoliv se v domácnosti něco posere, tak je na vině plastová součástka! Konečně zmiznou petflašky!
    Náboženství - jakákoliv - jsou vždycky z velké části bludy, což popisuje zrovna Martin docela trefně. O církvích vůbec nemluvím.
    Chmure - tedy dobrá - takže jsem zmiňovala, že psa mi přejel někdo za okolností, kdy tam vůbec autem být neměl, tudíž vlastně porušoval přinejmenším dopravní předpisy o zákazu vjezdu a navíc to byl soukromý pozemek, kde měl pes co pohledávat narozdíl od toho týpka s autem, že...co jsi z toho odvodil ty? Něco absurdního o čivavě, že...
    Taky jsem řekla, že zloděj z hladu krade jídlo a nerabuje lidem systematicky auta a sklepy či cokoliv obdobného a cos z toho odvodil ty o jahodách?
    O Dawkinsovi jsem se vyjádřila, že ne se vším souhlasím a navíc mám na některé věci jiný náhled než on zvláště v souladu s jiným kulturním a národním zázemím. Cos napsal ty?
    A podobně jsi absurdně odvodil i zbytek. To nebylo ublíženecké a nesmyslné? Tak jaké to bylo? Inteligentní a prozíravé?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 7. května 2012
    Je to tak. Navíc se pod záminkou náboženství vedla drtivá většina válek našich slavných dějin.
    Chmure - byla to karikatura nesprávným směrem - vynechal jsi třeba, že jsem napsala, že bych byla schopna zabít v afektu toho člověka, co přejel psa, který byl mým nejlepším přítelem v mládí, kdy jsem žádné přátelé neměla....bylo mi 16 a na místě bych ho zabila bez skrupulí.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.