Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
14243454748394

Komentáře

• upraveno 28. dubna 2012
  • upraveno 28. dubna 2012
  • upraveno 29. dubna 2012
    Mám momentálně "černé období". V krátkém sledu po sobě jsem viděl Černou smrt, Černou knihu a teď i Černou labuť.
    Jestli se mi to líbilo? Nevím. Ale zasáhlo mě to docela určitě.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 29. dubna 2012
    Co to doplnit Černou vdovou a Ženou v černém? :o))

Černou labuť jsem vydýchávala několik hodin. Působivý film.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 29. dubna 2012
    když už jsi u těch černých podívej se ještě na Černý Jestřáb sestřelen. :)
    upraveno 29. dubna 2012
    Já Winonu nepoznala pro změnu ve Star Treku. Kamarád se mi málem vysmál, když jsem se k tomu přiznala, holt stárneme všichni :)
    Ad poznávání lidí ve Star Treku, tady je jeden odkaz. Tom Morello rulez :)

http://www.blameitonthevoices.com/2011/12/random-famous-people-you-never-knew.html
    upraveno 29. dubna 2012
    Já včera viděla Koupili jsme ZOO. Překvapilo mě, jak hodně se mi to líbilo - je to krásná kombinace dojemně optimistického a přitom vlastně smutného filmu. Matt Damon na mě dělá s každým dalším filmem větší dojem a Scarlett Johansson je čím dál krásnější. Jen v jednom případě se ten starý cynik ve mně ušklíbl a pomyslel si něco neoptimistického.
    Já četl původní knihu a dokonce byl i před filmem v původní zoo :D
  • upraveno 30. dubna 2012
  • upraveno 1. května 2012
    Černý jestřáb sestřelen je opravdu výborný "válečný" film. Navíc napodruhé jsem si ho mnohem víc vychutnal, než když jsem ho viděl poprvé.
    Já jsem v poslední době viděl Moneyball - poprvé jsem si všiml (kůže na krku), že Brad Pitt je vlastně padesátník; Underworld IV - tak ubohé a lacině vypadající, že už to nezachrání ani K. Beckinsale; A. I. umělá inteligence - moc dětské, dlouhé - nudné, s přeslazeným koncem; Děkujeme že kouříte - dobré, chytré, vtipné....

Jinak jsem viděl asi dvacet dílu Malých dinosaurů. Znám je všechny jménem a často je "musím" hrát. Takže jestli si chce o tom někdo pokecat, není problém:-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 1. května 2012
  • upraveno 4. května 2012
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 4. května 2012
    Vím že tam má hrát, ale v traileru jsem si ho nevšiml. Kde je?
    Není tam jen jsem si všiml jeho jména v popisu na csfd...
    upraveno 4. května 2012
    Na Expedables 2 se strašně těším, byla jsem v kině na jedničce a tak dobře jsem se nezasmála už hodně dlouho. Parádní pocta akčním hrdinům i filmům :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 4. května 2012
    Aha. Mno natáčelo se to myslím v Srbsku nebo tam někde. Tak si Djokovič zaběhl před kameru zahrát tvrďáka nebo nějakou malou roličku do pozadí.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 4. května 2012
    upraveno 4. května 2012
    Já mám nejradši, když hlavní padouch, místo toho aby hlavního klaďase okamžitě odkráglovat, mu nejprve vysvětlí svůj záludný plán na ovládnutí světa a pak udělá nějakou školáckou chybu a nechá se porazit :)
    V Expendables 1 se mi strašně líbil "varovný výstřel", rozhovor Slye s Brucem Willisem a Árným a hlavně božský Dolph :D
    upraveno 4. května 2012
    flanker.27: Jop :)
    Ty výbuchy chápu, když už se s tím tak pracně stavěli, tak ty kulisy přece nebudou zase pracně rozebírat :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 4. května 2012
    Arnie : I'm back! To bude kult!
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 4. května 2012
    Tak jsem se právě vrátil z the Avengers. Moc často do kina nechodím, ale když už zajdu, tak to většinou výjde a já jdu z kina s pocitem, že to za ty peníze stálo. The Avengers nejsou výjimkou. Popravdě jsem byl trošku překvapen z hodnocení na ČSFD. Avšak můžu říct, že jsem se od začátku do konce bavil. Robert Downey je perfektní herec a na roli Iron Mana je jako vyšítý. Každá jeho druhá věta vyvolala v sále nával smíchu. Hulk, Thor a mnoho dalších taky naprosto perfektní hlášky (u Hulka spíš neverbální) a na Scarlett se nedívá vůbec špatně :).

K vizuálním efektům snad ani není co dodat, holt $220 milionů. No dal bych tomu 90% uvidí se jaký bude druhý dojem (až to vyjde na DVD/BD).

Jinak musím mít narážku na titulky, které občas nebyly příliš šťastným způsobem přeložené, takže v daném kontextu nezněly tak vtipně (přitom napříklat "get in line" se snad jinak než "stoupni si do fronty" přeložit nedá, bohužel už si nepomatuju jak to přeložili). Raděj nechci vědět jak dopadl dabing.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 5. května 2012
    Swarzeneger a to auto (Toyota Prius?) je opravdu skvělé. Expandables se mi líbili i jednička a dvojka vypadá ještě lépe. Jen doufám že v těch dvou minutách nebyly všechny akční scény filmu. Jsou tam odkazy na jiné filmy našich hrdinů, motorka a vrtulník = smrtonosná past s Willicem, scéna v džungli jsem poznal minimálně Ramba a Predátora (ano první díl s plyšovým Predátorem jsem měl hrozně rád). A schválená je prý už i Expendables tři. Ti mají být poslední aby se tak do Expendables dostaly všechny hvězdy (Vin Diesel, Steven Segal....)
    upraveno 5. května 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.