Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Já mám obecně problém s generalizací minorit, subkultur, ale i majorit. Chápu, že statistiky mohou hovořit o velkém výskytu nějakého jevu u nějaké skupiny, ale prostě se mi nelíbí automatické házení jevu na všechny členy té skupiny. Já mám zkušenost s člověkem, který pochází z muslimského státu (sice je prý nevěřící, ale nidky to tam nemohl dát moc najevo) a je to sociálně a kulturně stejně vyspělý člověk jako já (a dokonce i víc), jen je holt trochu "opálenější", což ho automaticky hodilo k vyvrhelům a budižkničemům, a to i v očích policie (chyběl mu 1 semestr do konce VŠ, než musel utéci, takže žádný flákač a darmožrout to není).
Ale fakt že jsou ofrklý, naši spoluobčané, je to, že si dovolili s nožem v ruce přepadnou moji spolubydlící.
Leč chlapci narazili. Major Vojenské Policie s backgroudem v 6. brigádě a SOG věděla jak správně užít hrubé omítky.
Chápu, že to není jejich starost postarat se o opilé občany, ať se v pořádku dostanou domů. No alespoň že zvedli ten mobil, taky ho (bráchu) tam mohli nechat ležet bez povšimnutí pro radost okrádajících spoluobčanů.
A "legolas" dostane katr za těžké ublížení na zdraví s následkem smrti.
Na divoké povahy typické pro Romy platí jenom násilí (stejně jako na některé nezvladatelné děti), z vězení strach mít nebudou.