who is who
"poznáme" sa dlho. poznáme svoj temperament, preferencie hudobné, filmové, športové, vieme kto je sansovec a kto aryovec. niektorí z nás sa "poznáme" tak dlho, že sme už na seba možno aj zabudli (Léto, Eddard/Rabsberne).
alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.
medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).
Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.
Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...
či?
alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.
medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).
Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.
Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...
či?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
A ne, nejsem jaderná fyzička - o tom nevím zhola nic, jen z přítelových příprav na zkoušky pár pojmů..... Echm já myslela, že každý poznal mé biologické zaměření :-D Já a fyzika a matika....to nikdy nefungovalo :-) Vdala jsem se za matematika, abychom se doplňovali :-) (poté, co jsem se rozvedla s genetikem :-p)
Isca - šmankote proč zrovna ta? :-))) Nemohla bych být inkarnace Brienne? Ta je mi tam jediná sympatická (zatím) :-)
Já jsem prostě Zylbrsztajn, tenhle nick používám ještě na jiných místech na webu, v "civilu" mi tak nikdo neříká. Podle toho, jak jste se tady představovali, patřím k nejstarší čtvrtině lidí (ale z toho si nic nedělejte, já mám pořád ještě pubertu, celý ty dlouhý roky). Ke Hře o trůny jsem se dostal přes TV seriál. Sleduji ho na PC, televizi nevlastním a chystám se přečíst i knihy. Taky se chystám na fanfiction, kterou tady doufám najít.
Jsem strašně ukecanej, takže jak mně to chytne, dočkáte se od mne taky nějakých příspěvků v jiných kapitolách fóra.
Jinak moje přezdívka vznikla z prostého postesknutí nad češtinou, která má samé jakkoli, cokoli, kdokoli, kdykoli atd., ale pro množství ve významu "jakékoli množství" nemá nic :D.
- Ja som Serjoža.
- Ty máš ruské meno?
- To nie je ruské meno. Vždy keď som ráno na záchode, ocko na mňa kričí: "Ser, Jožko, ser, lebo zmeškáš do školy!"
Rodák z Ostravy, kdysi ženatej na Slovensku, rozvod jsem stihnul ještě před Sametem, navrátilec na Moravu těsně ped koncem federace.
Rozvedenej, dvě děti se slovenským občanstvím , jedno žije a pracuje v Brně.
Párek vnoučat. Vztah ke Slovensku stále dobrý, včetně bejvalky :-)
Všude se chlubím, že jsem šťastně a bohatě rozveden ;-)
Co se týká dnešního školství - peněz je v něm celkově dost, ale neuvěřitelně se s nimi plýtvá.
Ze své totalitní učebnice genetiky si pamatuju tvrzení, že VŠ studia je schopno 30 % populace , 6 % má schopnosti být velmi dobří, a 2 % vynikající.
Pokud se na VŠ přijme polovina populace, a peníze jdou za studentem, škola se samozřejmě bojí někoho vyhodit, protože pak má míň peněz...
Povolání - Jsem ten, co na něj i nejkrásnější ženské koukaj s otevřenou hubou, a studoval jsem v Holomúci.