Hra o trůny 2x05 - Duch Harrenova

upraveno 29. dubna 2012 v 2. řada
15681011

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 2. května 2012
    Lewandule: Taky jsem si říkala, že ty ostatní 2 chudáčci jsou trochu upozadění...aby nezačli na Drogona žárlit :)
  • upraveno 2. května 2012
    peniaze sú fyzikálna veličina. dá sa s nimi kúzliť, ale iba do určitej miery.
    No, mne sa cast pacila, chybaju me Reedovci, ale ked tak zhodnotim ich prinos (necital som DwD) ta kchapem dovod ich vynechania. k Zdi to zvladne Bran aj s Hodorom a tam si ich prevezme Coldhands.
    No mě hlava nebere spíš absenci Ramsayho v castingu, protože bez něj by v budoucnu měli víc scénáristických starostí, než že by si jim ulevilo (a navíc je ten úchyl pro seriál HBO jako stvořenej :D). Benioff a Weis se zmínili, že druhá řada bude hodně zhruba končit tak, jak končí Střet králů. Jak to chtějí zahrát, aniž by Theona nechali spadnout na úplný dno a nechat ho tu část zahrát samotnýho, to netuším.
    Tak jsem si libovala nad posledním dílem, že jsem nahlodala kámošku, aby na GoT aspoň koukla v televizi, když už to nechce číst. Začala od první série - v kuse skoukla prvních šest dílů a hned mi volala: "Nezabijou Boromira, že ne?"
    Joo chudák holka, ta ještě neví, co všechno je autor schopný provádět hlavním postavám... :)
    Gadgetka: Jasně že Ned přežije, když ho hraje ten dvounohej spoiler :D Ten už předem přemýšlel nad dalším kreativním způsobem, jak se na plátně nebo obrazovce nechat zabít.
    Poděs, už jsme v půlce a za chvíli je po sezóně.
    Z toho dílu se mi nezdála scéna s Aryou - duch Harrenova si tam povídá s hlavním monstrem v Západozemí, jako by si byli sobě rovni. Poté, co nezvládla "Maidenpool", měla skončit na výslechu, jaký že to má důvod k lhaní. (už se to tu asi řešilo, tak sorry)

Sami mi zase připadá moc v pohodě, zatímco by se správně měl lekat každého stínu. U té pomoci Jonovi dostat se na průzkum se mohl alespoň zakoktat, když mluvil s velitelem. Svého otce se hrozně bál, zatímco Lordem velitelem manipuluje s desetiletou praxí. Proč vlastně chtěl, aby šel Jon na průzkum? Je tam nemalá šance, že by o svého nejlepšího kámoše mohl přijít.

Copak si asi myslel Malíček o Margaery? Další husička, se kterou půjde dobře manipulovat? Jsem zvědavá, jak to zaonačí dál.
    Ben Nevis: Já bych řekla, že jsme teprve v polovině a ta lepší část děje nás čeká ;) Co se týče Aryi, tak vyslýchat jí dál by hraničilo s paranoiou. On neví, že to není obyčejná seveřanská holka, ale ARYA. Ale nalejvat si dál od ní pití bych si fakt nenechala, to je pravda. Sam se i v knížkách postupně osměluje, tak tady je to holt o něco dřív, já s tím problém nemám.
    Ramseyho urcite nevynechaju v dalsej serii bude, ale ani v CoK knizkach tam zas tak vela nebol. Story s lady H. mozu kludne preskocit alebo len uviest slovne a celu tuto liniu zakoncit peknou malou bitkou pred Zimohradom, kde moze byt napr. v brneni. skor sa bojim ci nahodou nechcu preskocit vylet do vlcieho lesa, to by bola velka odchylka...
    svoa00: Já jsem právověrná pesimistka, a proto trvám na tom, že tato sezóna už je skoro vypitá. :-)

Taky se mi líbí víc Jorah (ten Old Shatterhand na něho fakt sedí) než Gendry. Ten mi nějak vadí po ksichtu.
    Nevím, jestli v knize měl být Gendry krasavec, nikdy jsem ho tak nebrala.
    Můj žebříček: Jon, Jorah, ...., Bran. :-)
    Ten třetí v pořadí na čtyři tečky je zajímavý :-)) (to bude Bron :-))
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 2. května 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 2. května 2012
    To je brom, jako v base...
    Tak to bude někdo jiný...třeba třeba...Hora?
    Ben Nevis má teda chutě...:-)
    Že mu slečna z lidu povije Robbě ?
    Ben Nevis - nojo, ale vypadalo to, že tajíš třetí místo pořadníku :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 2. května 2012
    U nás v rodině s e v mluvené řeči místo tří teček říká "pak čtyři kopky hnoje"
    to je roztomilý obrat :-)
    Zatím jsem i z druhé série nadšený. Trochu mi nesedí Stannis, představoval jsem si ho poněkud jinak, ale za to mě úplně dostala Brienne, to byla trefa za milion!
    Smarjápanno, Král severu a markytánka? Já nehraju...
    era: No, ta kvůli té 2.) budou asi pobouření všichni. :(
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.