Hra o trůny 2x05 - Duch Harrenova

upraveno 29. dubna 2012 v 2. řada
2456711

Komentáře

• upraveno 30. dubna 2012
    Polonahý se počítá jenom s vrškem dolů? Tak to je opravdu slabota v porovnání s těma dlouhosáhlýma scénama v nevěstincích. (I když přece jenom přednost dám Gendrymu).
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 30. dubna 2012
    Jak dlouho si myslíte, stane-li se vůbec Stannis někdy králem, bude trvat, než skončí hlavou na kůlu?
    upraveno 30. dubna 2012
    Keď Velký Jiný zdvihne svoju zamrznutú prdel na Severe a položí ju na celý svet, keď slová vyschnú a kniha GRRM začne od naštvanosti čitateľov letieť v povetrí ako listy, keď Jojen začne trhať konvalinky na záhrade Baraka Obamu....
    upraveno 30. dubna 2012
    AND NOT BEFORE!!!
    Polonoahý Gendry? huuu tak to se těším ještě víc než předtím =P
    upraveno 30. dubna 2012
    Koho zaujíma polonahý Gendry.. Môj vtípek s parodovaním Mirri maz Duur si si nevšimla .D
    A polonahý Loras zase nic? :D
    No konečně tam má aspoň někdo svaly :)
    s tím parodováním pozor! abys neskončil podobně jako Mirri XD
    upraveno 30. dubna 2012
    upraveno 30. dubna 2012
    sederik: Ty si nevidel Intro už pre štvrtý diel alebo to Intro znova upravia? Len tak sa pýtam, že či mám očakávať niečo nové..
    Tento díl se mě líbil, i když se v něm tedy nic moc nedělo. Nejvíce se mě líbily scény s Brienne a Catelyn a taky Arya jak poučovala Gendryho v boji s mečem.
    Kde to všichni stahujete?
    Viděli jsme to ve tři ráno na HBO!
    Jakožto nenáročný divák, který nekouká na seriál, aby jen hledal chyby a rozdíly oproti knize, jsem s tímhle dílem spokojený.
    Hodně se mi líbí nové postavy Půlruký je pěkně vykreslen, i když scéna s ním na Pěsti, je trošku divná, nepamatuji si přesně jak to bylo v knize, ale tady jsem vůbec nepochopil proč se Jon, rozhodl jít s ním, a hlavně jaký důvod měl Mormont ho jako stevarda pustit.
    Další kdo se sice jen mihnul, ale vypadá slibně je Dagmer. Správný železný muž.
    Brienne je přesně taková jak jsem si ji představoval v knize.
    Hodně se mi líbil rozhovor Tyriona a Bronna ve městě. Ti dva jsou dobře sehraný.
    Rozhovor Stannis - Davos, taky velmi přesvědčivě zahraný, tady mi oba dva hodně seděli.
    Renlyho je škoda, pro mě to byl opravdu král, který by byl dobrý, i když na trůn neměl právo.
    Moc mě nabaví linka Brana, ale ta mě nebavila ani v knize.

PS: Znělka hezky pozměněná, jen Qarth mi příjde trochu odfláklý. (Stejná jako v E4)
    no ale je to možnosť, ktorá by bola celkom logická ak by chceli žabiakov škrtnúť...
    upraveno 30. dubna 2012
    upraveno 30. dubna 2012
    :D V Once Upon a Time by si to dokázala :D Ale predstav si, keby to pravili - tým by poondili pár zaujímavých vecí :D Ja si celkom myslím, že by to s radosťou spravili
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.