Tak Tiffani Thiessen je rozená 1974, navíc vypadá velice dobře a ke knižní Mel mi sedí. V knize psali, že je mladá a krásná. Na druhou stranu už to není žádná puberťačka, ale charismatická, vůdčí žena, takže si myslím, že věk i vzhled Tiffani by byl OK. Ale je pravda, že seriálová Mel mi přijde taková starší, vyschlá nezáživná paní...
Nad tím jsem nikdy nepřemýšlela. Zhruba ve Stannisově věku, možná o pár let víc? Navíc to v seriálu postrádá relevanci, protože tam s věkem dospělých šachují jako o život :)
Carice mi vyhovuje, Chaplinku bych, jak už tu párkrát zaznělo, viděla jako skvělou Ashu/Yaru. A na Jeyne nevím- někoho "nevinně vypadajícího s laníma očima". :)
no Mel si predstavujem ako 25ku, alebo aj mladsiu, ved o jej skutocnom veku nic nevieme, ta carodejnica moze mat aj 215 rokov :). V knihe je popisovana ako mlada a krasna a kedze v stredoveku boli mlade a krasne tak do 20 rokov.... :)...tak ja som uz davno stara skatula :)
Já si tedy Melisandru vždycky představovala jako zralou ženu. Jako mladou (ve smyslu 20-25) ani jednou. A navíc jako poněkud lépe tvarovanou než vychrtlou modelku.
Jak jsem říkala, já si jí vždy představovala jako pěknou třicítku - více ne vzhledem k tomu, že měla být krásná a mladá. A nedokážu si představit, že by nějaká dvacítka poučovala ostřílené válečníky aniž by jí někdo vmetl do tváře, že takové pískle tomu nemůže rozumět..
môžem sa ešte opýtať či sa dozviem z niektorej knihy kde bude jednoznačne napísané kdo stojí za vraždou Jona Arryna a kto si objednal vraždu Brana? Zatial som dočítal druhú knihu a žiadne jednoznačné odpovede som nenašiel.. ďakujem
Po polovině druhé série, z níž jsem pořád velice zklamaná, mi tento díl připadá zdaleka nejslabší. Ještě horší než druhý. Neustále připomínaná Renlyho homosexualita a se třeba zcela nesmyslná scéna o Joffryho násilnických sklonech už jsou tu naprosto zbytečné, nudné, "spartakovské" a celou předlohu neuvěřitelně shazují.
Ale herec co hraje Tywina to úplně skvěle zahrál ten jeho úsměv, to pobavení z toho jak je ten strážce tupý a jak z něho má strach. Vím, že knižní Tywin takovéj není - ale musím říct, jedno gesto - bravo ...
Vůbec si nemyslím, že by byl Renly psán jako gay, spíš jen jako floutek a šampón. Myslím si, že si HBO přálo mít gaye a Martin jen otočil a teď tvrdí, že je Renly gay ...
Komentáře
Klidně i pětatřicet, ale musela by to být kategorie "dobře a mladě vypadajících pětatřicet".
Ale je pravda, že seriálová Mel mi přijde taková starší, vyschlá nezáživná paní...
Navíc to v seriálu postrádá relevanci, protože tam s věkem dospělých šachují jako o život :)