Tyrion, Tywin, Kevan a nějací vazalové se baví o Jaimem a dohadují se jak ho dostat zpátky:
Ser Addam si pohradavě odfrkl. "Byl by blázen, kdyby vyměnil Jaimeho Lannistera za dvě malé holky." "V tom případě musíme za sera Jaimeho zaplatit výkupné, ať to stojí, co to stojí, řekl lord Lefford. Tyrion obrátil oči v sloup. "Kdyby Starkové potřebovali zlato, mohou si roztavit Jaimeho brnění."
:) áno, tá časť sa mi tiež páčila, a ešte Tyrionovo konštatovanie.. ,,Jistě, vyměníme Jaimeho... Oni nám dají jeho, co jim dáme my? Schnilou hlavu Eddarda Starka?" :)
Ešte jedna bola v Tyrionovej kapitole, tak pekne ironická, nepovedal to síce, no pobavilo ma to, neviem presne ako to bolo odslova doslova, ale čosi takéto: ,,Väzenia v Orliom hniezde sa od tých ostatných líšia tým, že väzeň kedykoľvek chce, môže odísť." :D
Já se tedy nejvíc smála, když lord Bolton káral svého syna: Lidé se tě bojí, mučíš, vraždíš, loupíš... Nechtěj abych litoval dne, kdy jsem zásilnil tvou matku!
no a ked uz Lannister, tak 2x a poriadne: Tywin Lannister- "You...you are no...no son of mine." Tyrion Lannister- "Now that's where you're wrong, father. Why, I believe I'm you writ small. Do me a kindness now, and die quickly. I have a ship to catch."
Jedna od Roberta- Královna "Nepovažovala jsem tě za takového skrblíka.Král, o kterém jsem si myslela, že se za něj provdám, by mi položil vlčí kůži přes postel, než by slunce zapadlo." Robert-"To by byl skvělý trik, bez vlka" (hádají se o Nymeriu, která jim zdrhla)
Komentáře
Ser Addam si pohradavě odfrkl. "Byl by blázen, kdyby vyměnil Jaimeho Lannistera za dvě malé holky."
"V tom případě musíme za sera Jaimeho zaplatit výkupné, ať to stojí, co to stojí, řekl lord Lefford.
Tyrion obrátil oči v sloup. "Kdyby Starkové potřebovali zlato, mohou si roztavit Jaimeho brnění."
“Sleep is good,” he said. “And books are better.”
Tyrion
uz sa tesim na Hostinu :)
Tywin Lannister- "You...you are no...no son of mine."
Tyrion Lannister- "Now that's where you're wrong, father. Why, I believe I'm you writ small. Do me a kindness now, and die quickly. I have a ship to catch."
Královna "Nepovažovala jsem tě za takového skrblíka.Král, o kterém jsem si myslela, že se za něj provdám, by mi položil vlčí kůži přes postel, než by slunce zapadlo."
Robert-"To by byl skvělý trik, bez vlka"
(hádají se o Nymeriu, která jim zdrhla)