Melisandra a Stannis

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování
1246729

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 16. dubna 2012
    Jay: Ak by bol Ramsay Azor Ahai to skôr čakám záchranu od Velkého Jiného...
  • JayJay
    upraveno 18. dubna 2012
    Tak nějak... jestli jsem se naučil chápat Martina, tak nemožné to není... :o)
  • upraveno 19. dubna 2012
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 19. dubna 2012
    Ale Barristan to povedal tak pasívnejšie, až keď ho Ned vyzval...
    Tak Ramsey jako Azor Alík :-) Hm a víte, že bych to přála Melisandře stejně jako jemu :-D
    Jen jestli to nesměřuje někam jako Jiný si to pořeší s Červenáčkem - protože to je něco jako Valheru a všichni obyvatelé planetky hrají křovíčko :-) Takže špatní jsou oba stejně a nezbývá než doufat, že si to půjdou příště řešit do jiné dimense:-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 19. dubna 2012
    123456
    Checht - ano ta scénka mne tehdy dostala :-) Přiznám se, že jsem ten večer složila básničku o 26 slokách na téma "francouzsky z bronzu" :-)) Byla jsem naivní hluputké děcko dvanáctileté, no :-D
  • JayJay
    upraveno 25. dubna 2012
    Mimochodem, v seriálu se Stannis dokonale zesměšňuje...
    Zhruba rozhovor Davose a Stannise:

DS: Pane, to všechno ta "rudá žena"...
    SB: Ta "rudá žena" má jméno.
    DS: Ano, můj králi.
    SB: Mám pro tebe úkol, vezmeš loď a odvezeš "rudou kněžku"...
  • upraveno 25. dubna 2012
    Jay: No hlavně aby diváky nezatěžovali jejím jménem :D
    Jay: Jednoduché vysvětlení- Stannis jako slušný hoch ví, že lidé se mají oslovovat jménem, proto na to upozorňuje Davose. Sám ale Mel nemůže přijít na jméno, proto je vzápětí nazvána Rudou kněžkou. :)

Ostatně mně to nepřišlo zas až tak divné- ani v knize si na ni nijak nepotrpí ale potřebuje, aby nabývala jisté váženosti u jeho mužů, což může být problém, pokud si jí jeho nejbližší poddaný neváží a (třeba jen označováním) to dává najevo. Uznávám, že je to dvojí metr- Standa může, Davos ne, ale Standa je král, že. :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 25. dubna 2012
    Jay: Nepřišlo mi, že by se tím nějak zesměšňoval, ale že spíš narážel na to, jak Mel říká Davos.
    Stannis je v seriálu plný rozporů, které nechápe, myslím, ani on sám. :-)
    upraveno 27. dubna 2012
    Když jsem viděl obsazení Melisandry říkal jsem si: "Jen ať nenajmou další šlapku která bude ukazovat kde co pro nic za nic."

Bohužel, nestalo se a Carice Van Houten posunula seriál o další příčku dolů (přeberte si to jak chcete :wink: ) a je pro mě obrovským zklamáním. :(
    upraveno 27. dubna 2012
    Když jsem viděl obsazení Melisandry říkal jsem si: "Jen ať nenajmou další šlapku která bude ukazovat kde co pro nic za nic."

Bohužel, nestalo se a Carice Van Houten posunula seriál o další příčku dolů (přeberte si to jak chcete :wink: ) a je pro mě obrovským zklamáním. :(
    upraveno 27. dubna 2012
    dvojpřispěvek
    upraveno 27. dubna 2012
    Mně se Carice Van Houten líbí, nemůžu si pomoci. Její rudá je snad nejhezčí odstín rudé, co jsem kdy viděla :)
  • upraveno 27. dubna 2012
    upraveno 27. dubna 2012
    upraveno 27. dubna 2012
    Souhlasím, Mel v podání van Houten (ne Milhause), se mi dost líbí. Je správně bledá, což podle knihy měla být, v kontrastu s rudými vlasy. A pro mě osobně působí naprosto přitažlivě.
    Co s ní provedli scénáristé, je věc trochu jiná, diskutabilní. Ale ona sama mi sedí.
    Mně také herečka sedí, nesedí mi práce scenáristů a kostýmních výtvarníků.
  • upraveno 28. dubna 2012
    Mi vadí její herecký výkon, ale to už se opakuju.
    Cerice Van Houten je skvělá a má úžasnej hlas (kéž by ten hlas pořád jen neopakoval because night is dark and full of terrors) a kvůli seriálu jsem se ji naučila mít ji aspoň trochu ráda, ale hrozně mi vydilo jak rodila ten stín. To vypadalo skoro jako mozkomor z Harryho Pottera.
    Mě nesedí Stannis, prostě mi nepřijde jako ekvivalent knižní verze ale jako uplne nova postava.
    Jo Stannis je hroznej pablb.V knížce suchar, v seriálu pablb.
    Mně se scéna se stínem docela líbila
    upraveno 28. dubna 2012
    Chmur: Vzhledem k Tvému příspěvku v jiné rubrice asi chápu proč :)
    upraveno 28. dubna 2012
    Chtěl ses s Mel potkat v Turecké lázni. Scéna kde odhazuje všechny hadry by se ti logicky měla líbit.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.