@Tyna: Já s tebou taky souhlasím. Já chtěl jen říct, že s těmi dvěma by to bylo náročné, i kdyby byli v péči někoho, kdo to myslí dobře a má na to kvalifikaci, natož takhle.
Už jsem několikrát psal (a dovolím si zopakovat), že u Mel mi nesedí ani kostým (v 2x1 měla lepší kostým na rudou kněžku Cersei), ani její chování... plamenné projevy si představuji jinak.
Mně se teda Mel v podání Carice taky nelíbí.. Podle knihy jsem ji čekal daleko výraznější.. - výraznější kostým(křiklavější - víc jako oheň, ne jako krev), daleko větší zaujetí pro věc(ne jen deklamování "born admist salt and smoke" - ani se Renlymu nedivim) :-) a i, co si budeme povídat, daleko víc sexy, ne jako bledou satanistku v rudém...
Já vím, že jsou oba nemocní a samozřejmě mi jich je určitým způsobem líto, ale mít je ráda nemohu, protože většinou toho, co udělali ve mně vyvolali odpor. A kojení do 9 let (nebo 6 nebo kolik Robertovi je mi jako alternativa nepřijde, brrr) :)
mne mel zase az tak nevadi, trosku viac charizmy by vsak urcite neskodilo. ja osobne som viac prezival Eddarda ako RW ale knizka letela do kuta tak ci tak.
To není o nárocích, spíš o vhodnosti typu a ztvárnění. Třeba Éowyn byla dokonalá. No mám z Taylerky do dneška trochu trauma, takže to netřeba dál připomínat a offtopikovat :-)
Komentáře
A Mel mi přijde dobrá. Nevypadá uměle. A ta krvavá barva je taky super.
Podle knihy jsem ji čekal daleko výraznější.. - výraznější kostým(křiklavější - víc jako oheň, ne jako krev), daleko větší zaujetí pro věc(ne jen deklamování "born admist salt and smoke" - ani se Renlymu nedivim) :-) a i, co si budeme povídat, daleko víc sexy, ne jako bledou satanistku v rudém...